Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Квітень » 18 » Урочисті збори з нагоди 100-річчя ТЧХУ в м. Умані, що на Черкащині
21:52
Урочисті збори з нагоди 100-річчя ТЧХУ в м. Умані, що на Черкащині

 

100 РОКІВ МИЛОСЕРДЯ

 

 

 

 

 

 

 

Репортаж з урочистих зборів з нагоди 100-річчя ТЧХУ в м. Умані,

що на Черкащині, розміщено на сайті РДА, який подаємо нижче:

 

 

 

"18 квітня 2018 року на державному рівні в Україні відзначається пам’ятна дата – 100 років з дня утворення Товариства Червоного Хреста України. Напередодні цих днів, 17 квітня, в актовому залі приміщення управління агропромислового розвитку райдержадміністрації відбувся урочистий захід, присвячений цій святковій події, на якому зібралися працівники Товариства Червоного Хреста, їхні послідовники, волонтери, благодійники.

 

 

Ефективна діяльність Товариства Червоного Хреста неможлива без співпраці з органами державної влади та місцевого самоврядування, адже в них спільна мета діяльності – працювати для людей і заради них. Тож із вітальними словами до присутніх звернулися голова районної державної адміністрації Євгеній Данченко та голова районної ради Оксана Супрунець.

 

 

Зокрема, Євгеній Михайлович акцентував увагу на важливості діяльності Товариства Червоного Хреста, його ролі у підтримці малозабезпечених сімей, дітей-сиріт, інвалідів та ветеранів, пропагуванні гуманістичних ідей, донесенні до громадськості інформації про небезпечні хвороби, навчанні домедичної допомоги та заохоченні донорства.

 

 

«Шановні працівники Товариства Червоного Хреста, їхні послідовники, волонтери, благодійники! Бажаю усім вам сил та можливостей і надалі творити добрі справи. Нехай не підводить здоров'я, не відвертається удача та супроводжує щаслива доля. Нехай незмінними у вашій діяльності і вашому житті залишаються такі ж пріоритети, як нині, – допомагати тим, хто цього найбільше потребує», – зазначив очільник району.

 

 

За особистий вагомий внесок в утвердженні ідеалів милосердя, гуманізму, багаторічну сумлінну участь в благодійних заходах Товариства Червоного Хреста для найнезахищеніших верств населення та з нагоди відзначення 100 років з Дня заснування Товариства Червоного Хреста України почесними грамотами Уманської райдержадміністрації були нагороджені:

 

 

  1. Карачун Софія Михайлівна – голова первинної організації Товариства Червоного Хреста Товариства «Аграрій СВПП».
  2. Коваль Катерина Марківна дільнича медична сестра амбулаторії загальної практики сімейної медицини с. Дмитрушки.
  3. Мамбик Лариса Миколаївна – завідувач фельдшерсько-акушерського пункту с. Городниця.
  4. Павлічук Ліза Іванівна – ветеран педагогічної праці, волонтер Червоного Хреста.
  5. Романюк Наталія Василівна медична сестра амбулаторії загальної практики сімейної медицини с. Ладижинка.

 

За особистий вагомий внесок в утвердження ідеалів милосердя, гуманізму та багаторічну сумлінну участь в благодійних заходах Товариства Червоного Хреста для найнезахищеніших верств населення керівники Уманського району нагородили Вищою відзнакою Товариства Червоного Хреста України керівника Товариства «Аграрій СВПП» Карачуна Петра Володимировича.

 

 

 

 

 

 

 

А також за вагомий особистий внесок у становлення та розвиток благочинної діяльності на Уманщині, активну життєву позицію та з нагоди 100-річчя з Дня заснування Товариства Червоного Хреста України почесною грамотою районної державної адміністрації та районної ради була нагороджена голова Уманської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста України Валентина Чорна, яка 40 років свого життя присвятила цій організації.

 

 

 

 

 

 

Зерна добра, що колись проросли в серцях працівників Червоного Хреста, вони сіють навколо – у навчальних, медичних закладах, в різних інших організаціях та установах, з якими співпрацюють. Сіють, щоб зерна вродили небайдужістю і співчуттям.

 

 

Як результат – за особистий вагомий внесок в утвердженні ідеалів милосердя, гуманізму, багаторічну сумлінну участь в благодійних заходах Товариства Червоного Хреста для найнезахищеніших верств населення та з нагоди відзначення 100 років з Дня заснування Товариства Червоного Хреста України грамотами Товариства Червоного Хреста були нагороджені 22 представники медичної, соціальної, освітянської, аграрної сфери Уманського району.

 

 

Концертна програма, підготовлена працівниками центру культури і дозвілля, подарувала винуватцям свята масу позитивних емоцій, гарного настрою та натхнення для подальшої плідної діяльності на ниві добра і милосердя".

 

 

Фото – прес-служби Уманської РДА

За джерелом:

https://uman-rda.gov.ua/news/17-24-36-17-04-2018/

 

Переглядів: 481 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 14:07
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024