Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Квітень » 19 » Керівництво Дніпропетровської ОО ТЧХУ – у гостях ІА «Дніпроград» з нагоди 100-річчя ТЧХУ
19:58
Керівництво Дніпропетровської ОО ТЧХУ – у гостях ІА «Дніпроград» з нагоди 100-річчя ТЧХУ

 

 

ВІДВЕРТА РОЗМОВА

 

 

 

 

 

 

Товариству Червоного Хреста України 100 років:

дніпрянам розповіли про надання та отримання допомоги.

 

 

 

18 квітня  Товариство Червоного Хреста України відзначило сторічний ювілей своєї діяльності. Про цю подію сьогодні, 19 квітня, розповіли голова Дніпропетровської обласної організації Товариства Червоного Хреста України Людмила Лашко та головний спеціаліст напряму «Психо - соціальна підтримка ТЧХУ» Олена Дмитренко, повідомляє ІА "Дніпроград".

 

 

Людмила Лашко зазначила, що Товариство Червоного Хреста України – це найпотужніша в країні гуманітарна організація. «Саме протягом сторіччя в нашій країні Товариство допомагає тим, хто цього потребує. За вікову історію своєю діяльності воно пройшло визначний шлях, насичений багатьма благородними вчинками, спрямованих на допомогу найуразливішим громадянам та постраждалим від надзвичайних ситуацій та збройних конфліктів», - констатувала вона.

 

 

Людмила Лашко наголосила, що з 2013-го року Товариство працює у посиленому режимі. Створено загони швидкого реагування Червоного Хреста для надання першої допомоги постраждалим під час громадського неспокою.

 

Товариство зосереджує роботу на допомозі постраждалим і переміщеним особам із зони збройного конфлікту на сході України.

 

 

Олена Дмитренко розповіла, що у м. Дніпро проводиться психосоціальна підтримка внутрішньо переміщеним особам, бійцям та їх сім’ям. Суть цієї допомоги полягає в тому, щоб задовольнити як психологічні, так і соціальні потреби окремих осіб, сімей та громади. Ця допомога є абсолютно безкоштовною.

 

 

«Ми проводимо різноманітні заходи, майстер-класи та інше. Ми намагаємося залучати людей цілими сім’ями та об’єднувати їх. Після таких подій знижується рівень тривоги, люди стають більш позитивними та спокійними Усі, хто відвідував наші заходи, мали позитивні відгуки», - зазначила вона.

 

 

За психосоціальною допомогою можна звертатися до Центру підтримки сімей, що за адресою: м. Дніпро, вул. Тупик Будівельний, 12. Контактний телефон - 06334756.

 

 

Також Людмила Лашко закликала усіх, хто хоче бути корисним суспільству та робити добрі справи, приєднуватися до Товариства Червоного Хреста України.

 

 

Нагадаємо, що волонтери Дніпра передали подарунки та ліки на Донеччину.

 

 

Автор: Ольга АНДРОСОВА

 

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://dniprograd.org/2018/04/19/tovaristvu-chervonogo-khresta-ukraini-100-rokiv-dnipryanam-rozpovili-pro-programi-nadannya-ta-otrimannya-dopomogi_66928

 

Переглядів: 537 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 17:19
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024