Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Квітень » 25 » У Львові Червоний Хрест відзначає 100-річчя ТЧХУ: Урочисте засідання в ЛМР з нагоди ювілею Товариства
20:30
У Львові Червоний Хрест відзначає 100-річчя ТЧХУ: Урочисте засідання в ЛМР з нагоди ювілею Товариства

 

ВИДАТНИЙ ЮВІЛЕЙ

 

 

 

 

 

 

 

У Великій сесійній залі Львівської міської ради сьогодні

відбулося урочисте засідання з нагоди 100-річчя ТЧХУ

 

 

 

 

 

 

 

Сьогодні, 25 квітня, у залі засідань ЛМР відбулося урочисте засідання правління Львівської ОО ТЧХУ з нагоди 100-річчя Товариства Червоного Хреста України.

 

 

 

 

 

 

На заході були присутні голови міських та районних організацій, члени Львівської обласної організації Товариства Червоного Хреста України, представники органів місцевого самоврядування, меценати, волонтери та інші гості.

 

 

 

 

 

 

 

На знімку: (зліва направо) Ігор Держко, Валентин Мойсеєнко, Оксана Яковець, Мирон Островський, Андрій Базилевич.

В урочистостях взяли участь: голова обласної організації Товариства Червоного Хреста Львівщини Валентин Мойсеєнко, заступник голови ЛОДА Оксана Стоколос – Ворончук, заступник деректора департаменту гуманітарної політики, начальник служби у справах дітей ЛМР Ростислав Тимків, заступник директора департаменту з питань цивільного захисту - начальник управління з питань захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій Іван Харчук, проректор з лікувальної роботи ЛНМУ ім. Данила Галицького, президент СФУЛТУ, професор Андрій Базилевич, завідувач кафедри філософії та економіки ЛНМУ ім. Данила Гальцького, професор, радник ректора Ігор Держко, начальник відділу по роботі з ВПО департаменту соціального забезпечення населення ЛОДА Оксана Яковець, психолог, доцент кафедри військової підготовки Національної академії сухопутних військ Ольга Швед, завідувач міського психотерапевтичного центру, член Європейської асоціації психотерапії (EAP), Української спілки психотерапевтів (УСП), заступник голови Головної управи УЛТ у Львові Мирон Островський та ін.

 

 

 

 

 

 

Після виконання гімну України ювілейні урочистості розпочалися. На трибуні голова Львівської ОО ТЧХУ Валентин Мойсеєнко.

Валентин Анісимович привітав присутніх зі святом, коротко ознайомив їх з історією і діяльністю очолюваної ним організації, розповів про святкові заходи у Києві, про те, що ми продовжуємо розпочату справу минулими поколіннями, зокрема такими його представниками, як Катерина Зарицька, Юрій Липа та ін.

 

 

 

 

 

 

З вітальним словом до присутніх звернулися гості і керівники обласних установ: Оксана Стоколос – Ворончук, Ігор Держко, Ростислав Тимків та ін.

 

 

 

 

 

 

Заступник голови УЛТ у Львові Мирон Островський привітав учасників свята із столітнім ювілеєм і вручив Валентину Мойсєєнку, голові ЛОО ТЧХУ, україномовний двохтомний  Ілюстрований медичний словник ДОРЛАНДА, виданий у Філадельфії, США. Це вже 29-е ювілейне видання, яке бере початок з 1900 р. і є найпопулярнішим медичним словником у світі.

 

 

 

 

 

 

 

Валентин Мойсеєнко вручив Почесні Грамоти, найвищі нагороди ТЧХУ "Почесна відзнака", ювілейну монету, випущену до 100-річчя ТЧХУ.

 

 

 

 

 

 

Юних переможців конкурсу дитячого малюнку нагороджено призами і сувенірами.

 

 

 

 

 

 

Завершилися урочистості концертом, підготовленим Народним художнім колективом театру пісні «Каприз», створеному у СЗШ-43 м. Львова. Вони виконали авторські пісні учасниці колективу Софії Лазорко. Роль ведучої свята виконала Наталія Яремків, - заступник директора з виховної роботи СЗШ-97 м. Львова.

 

 

 

 

 

 

Валентин Мойсеєнко, голова ЛОО ТЧХ України, подякував учасникам урочистого засідання і запросив до подальшої співпраці у реалізації намічених планів Червоного Хреста Львівщини.

 

 

 

 

Фото – Ірини Апостолюк

Прес – служба Львівської ОО ТЧХ України

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 560 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 01:53
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024