Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Квітень » 29 » Дивацтва мільярдера. Вісім несподіваних речей, які можна побачити в особняку Білла Гейтса
13:47
Дивацтва мільярдера. Вісім несподіваних речей, які можна побачити в особняку Білла Гейтса

 

 

«РОЗУМНИЙ» БУДИНОК – ПРОРИВ У МАЙБУТНЄ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Журнал Forbes знову помістив Білла Гейтса на перше місце в списку

багатіїв Америки і оцінив його стан більше, ніж у 91 мільярд доларів.

 

 

 

 

 

НВ Style зібрав факти про розкішний особняк мільярдера Xanadu 2.0, на облаштування якого їм з дружиною Меліндою знадобилося 7 років і 67 млн доларів.

 

Пропонуємо разом з нами дізнатися про несподівані речі, які є в будинку Білла Гейтса.

 

 

1. Кімната з батутом

 

 

У будинку мільярдера є окрема кімната з батутом і шестиметровою стелею. За визнанням Гейтса, вона була створена з метою замінити нудні вправи на веселу фізичну активність. «Дітям подобається. Я дуже рекомендую всім обзавестися такою кімнатою», - повідомив він. Користувачі мережі відреагували на рекомендацію мільярдера з неабиякою часткою іронії: «Спасибі за рекомендації, Білл, але у деяких немає навіть свого гардероба, не те що кімнати з батутом», - пишуть в мережі.

 

 

2. Сенсорна система для гостей

 

 

Високотехнологічна сенсорна система допомагає гостям особняка адаптувати освітлення і температуру в кімнаті відповідно до своїх уподобань. Гостям видається пристрій, за допомогою якого вони можуть управляти сенсорами по всьому будинку, щоб відчувати себе «максимально комфортно».

 

 

3. Басейн з ультрапотужним підводним «саундом»

 

 

18-метровий басейн Білла Гейтса оснащений високотехнологічною підводною музичною системою. Крім того, він розташований в окремій будівлі площею 1200 квадратних метрів. Якщо проплисти під скляною стіною, можна потрапити відразу на зовнішню терасу.

 

 

4. 24 ванни та 6 кухонь

 

 

У маєтку Білла Гейтса шість кухонь з професійним обладнанням, позаздрити якому може будь-який шеф-кухар. Крім того, в особняку налічується 24 ванні кімнати. Гігієна і санітарія – понад усе!

 

 

5. Кленове дерево з власною системою моніторингу

 

 

Улюблене кленове дерево Гейтса, якому налічується понад 40 років, оснащене власною високотехнологічною системою моніторингу. Ця система не тільки стежить за «станом здоров'я» дерева 24 години на добу, але і регулює полив, який включається автоматично, як тільки система фіксує, що йому недостатньо води.

 

 

6. Піщаний пляж

 

 

У Гейтса є власний піщаний пляж на березі озера. Щороку на пляж доставляють свіжий пісок. Деякі інсайдери стверджують, що пісок доставляють з Карибських островів - з Сент-Люсії, в той час як інші повідомляють, що пісок привозять з Гаваїв.

 

 

7. Бібліотека з манускриптом Леонардо да Вінчі

 

 

За деякими даними, оприлюдненими раніше виданням Business INSIDER, Гейтс обладнав в особняку бібліотеку значних розмірів з куполоподібним дахом і секретними шафами. Повідомляється, що в цій бібліотеці знаходиться рукопис Леонардо да Вінчі - Лестерський кодекс, написаний в XVI столітті. За неофіційними даними, Гейтс придбав манускрипт в 1994 році за 30,8 млн доларів. Крім того, на стелі в бібліотеці виведена цитата з роману Великий Гетсбі, в якій мовиться: «Довгий був шлях, що привів його до цих оксамитових газонів, і йому, напевно, здавалося, що тепер, коли його мрія так близько, варто простягнути руку - і він зловить її».

 

 

8. Зал для прийому гостей

 

 

Особняк Гейтса також включає в себе зал для прийому гостей площею 700 квадратних метрів. Він може вмістити в середньому близько 200 осіб - 150 сидячих місць для проведення званої вечері, а також близько 200 стоячих місць для коктейльної вечірки. Зал для прийому гостей прикрашає розкішний двометровий камін з білого каменю, а також семиметровий відеоекран.

 

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:
http://expres.ua/news/2018/02/25/285562-dyvactva-milyardera-visim-nespodivanyh-rechey-pobachyty-osobnyaku-billa

 

Переглядів: 452 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 02:33
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024