Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Квітень » 30 » Конкурс професійної майстерності «Краща сестра медична Львівщини - 2018»
11:26
Конкурс професійної майстерності «Краща сестра медична Львівщини - 2018»

 

КОНКУРС ПРОФЕСІЙНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ

 

 

 

 

 

 

 

 

27 квітня на базі Комунальної міської дитячої клінічної лікарні відбулися теоретичний

та практичний етапи конкурсу професійної майстерності «Краща сестра медична Львівщини -2018».

 

 

 

Цього року у змаганні беруть участь 35 медичних сестер - переможців внутрішньолікарняних конкурсів закладів охорони здоров’я області.

 

 

 

 

 

 

 

Урочисте відкриття розпочала головний позаштатний спеціаліст-експерт департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації з медсестринства Наталія Галапац. Вона відзначила велику відповідальність роботи медичної сестри, побажала учасницям успіхів на всіх етапах конкурсу та представила членів журі, суддівських бригад та лічильної комісії.

 

 

 

 

 

Головою журі конкурсу є президент ГО «Львівська обласна асоціація медичних сестер», член Правління Львівської ОО ТЧХУ п. Ірина Шевчук.

 

Від імені департаменту охорони здоров’я учасниць привітав начальник відділу кадрового та організаційного забезпечення Андрій Голдун: «Мені дуже приємно бути на цьому конкурсі. Пам’ятайте, якщо ви будете вміти виконувати вашу роботу на найвищому рівні, ви як фахівці будете потрібні завжди і всюди».

 

З вітальним словом виступив заступник головного лікаря з хірургічної роботи міської дитячої клінічної лікарні Федір Осим: «Хочу відзначити, що конкурс вже вкотре відбувається в нашій установі. Медсестринство – це галузь, найбільш наближена до населення, що потребує неабияких здібностей та знань, як теоретичних, так і практичних. В умовах медичної реформи пацієнт буде вимагати надання максимально якісної медичної допомоги».

 

«Ви всі – найкращі медсестри області, дякую вам за велику щоденну працю. Дуже тішить, що ви хочете постійно вдосконалювати свою професійну майстерність», - зазначила директор Львівського медичного коледжу післядипломної освіти Леся Вовк.

 

Перший етап конкурсу передбачає проведення тестування, другий – оцінку практичних навичок з медсестринства в терапії, хірургії та педіатрії, а також демонстрацію техніки хірургічної та гігієнічної обробки рук.

 

 

 

 

 

Фінал конкурсу, підведення підсумків та нагородження переможців відбудеться під час урочистостей з нагоди святкування Міжнародного дня медичної сестри 16 травня 2018 року.

 

Довідково:

Патронажні медичні сестри Львівської ОО ТЧХУ участі у конкурсі не брали із зрозумілих причин – патронажна медична служба Червоного Хреста ліквідована на державному рівні.  Приємно, що незважаючи на цю обставину, служба все-таки функціонує у м. Львові, завдяки фінансовій допомозі партнерів з Фрайбурзького Червоного Хреста. На сході України ця служба функціонує на кошти МКЧХ.

Нагадаємо, Червоний Хрест Львівщини все ще входить у «Львівську обласну асоціацію медичних сестер» і колектив робить усе можливе, щоб повернутися до тих показників, які були у цієї служби до 2016 р.

 

 

Фото – ДОЗ ЛОДА

За джерелом:

http://www.health-loda.gov.ua/ukr/news/lvivnews/6979.html

 

 

 

 

 

Переглядів: 397 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 10:31
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024