Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Травень » 3 » У Львові 4-5 травня відзначать Міжнародний день легеневої гіпертензії
21:51
У Львові 4-5 травня відзначать Міжнародний день легеневої гіпертензії

 

ПРИВЕРНУТИ УВАГУ ГРОМАДСЬКОСТІ

 

 

 

 

 

 

У Львові 4-5 травня відзначать Міжнародний день легеневої гіпертензії

 

 

 

4 травня 11.00 - 16.00 год БФ «Сестри Даліли», ГО «Асоціація рідкісного захворювання України – Легенева гіпертензія», Асоціація легеневої гіпертензії Норвегії спільно з Дитячим центром здоров’я ім. Анни Мазуренко проведуть захід для хворих на легеневу гіпертензію та членів їх сімей.

 

 

До Львова на захід з’їдуться пацієнти з легеневою гіпертензією та члени їх сімей з різних районів Львівської області та інших регіонів України, а також представник посольства Норвегії в Україні, президент асоціації легеневої гіпертензії Норвегії.

 

 

Учасники заходу разом з лікарем - дієтологом Мар’яною Стегніцькою обговорять важливість правильного та здорового харчування при легеневій гіпертензії; з норвезьким реабілітологом Одд Ерлінгом Борстадом та фітнес-тренером Тетяною Смірновою на практиці спробують допустимі, безпечні та необхідні фізичні вправи. На пацієнтів також чекає сеанс групової психотерапії.

 

 

Слід зазначити, що таке тристороннє комплексне поєднання, як правильне харчування, допустимі фізичні навантаження та здоровий емоційний стан – є додатковими ліками для хворих на легеневу гіпертензію. В Норвегії пацієнти щороку проходять таку реабілітаційну програму.

 

 

В Україні ж аналогів поки не існує. В межах проведення заходу розпочнеться реалізація проекту «Соціально-експертний супровід хворих з легеневою гіпертензією та членів їх сімей». Реалізація цього проекту стала можливою за підтримки Департаменту внутрішньої та інформаційної політики ЛОДА.

 

 

5 травня 11.00 -13.00 відбудуться «Ігри навиворіт» за участі пацієнтів, їх родин, а також гостей заходу. Мета «Ігор навиворіт» - змусити лікаря замислитись відразу на початку, коли до нього приходить пацієнт зі симптомами астми, анемії, пневмонії та ін., що це може бути легенева гіпертензія, а не після десятка зданих аналізів і втраченого надаремне часу. Ми ж закликаємо замислитись і подумати з кінця «А може це легенева гіпертензія?»

 

 

Місце проведення: Дитячий центр здоров’я ім. Анни Мазуренко.

Адреса: м. Львів, вул. Дністерська, 27 (04.05); СЗШ № 46 (стадіон) (05.05).

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://forpost.lviv.ua/novyny/11862-u-lvovi-4-5-travnia-vidznachat-mizhnarodnyi-den-lehenevoi-hipertenzii

 

Переглядів: 421 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 23.04.2024, 13:03
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024