Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Травень » 4 » Павло Жебрівський відвідав населені пункти на лінії зіткнення
18:37
Павло Жебрівський відвідав населені пункти на лінії зіткнення

 

РЕЙСОВЕ  СПОЛУЧЕННЯ – ОПІКА ЧЕРВОНОГО ХРЕСТА

 

 

 

 

 

 

4 травня голова Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський з робочим візитом

відвідав Луганське, Новолуганське, Травневе, Гладосове та Майорськ.

 

 

 

 

Очільник Донецької області зустрівся з населенням, вислухав їхні проблеми, дав завдання департаментам і службам допомогти їх вирішити.

 

 

У селищі Луганське найперша проблема, яку озвучили мешканці – зруйновані збройним конфліктом мости та стан доріг до Бахмуту та між селищам. Очільник області заспокоїв мешканців, що капітальний ремонт траси на Бахмут вже розпочали.

 

 

«На дорогах між селищами вже у травні буде проведено ямковий ремонт. А щодо мостів ситуація важча: у цьому році роботи не розпочнемо, але контроль за їхнім станом і спроможністю витримувати навантаження проводиться постійний», – повідомив він.

 

 

Окрім цього, в селищі проблеми з електрикою – на вулицях Скелевій, Річній та Миру дуже низька напруга. Голова Донецької ОДА запевнив, що з понеділка буде вирішувати це питання з керівником обленерго.

 

 

Донецька ОДА надасть будівельні матеріали для відновлення пошкодженого під час обстрілів житла та відбудує дитячий майданчик у Воздвиженці.

 

 

 

«У наступному році за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку (відповідний проект вже є) у Новолуганському відбудуємо школу . А молодіжний центр відкриємо в рамках обласної програми “Гідна країна для гідних людей”», – зазначив Павло Жебрівський, спілкуючись з мешканцями селища.

 

 

У Травневому та Гладосовому основне питання – транспорт. Сьогодні за допомогою Товариства Червоного Хреста вже запустили рейсовий автобус. З наступного тижня він вже ходитиме за графіком – щовівторка та щоп’ятниці.

 

 

 

Також очільник області зустрівся у Майорську з мешканцями Зайцевого, Жованки та Майорська. Порушували питання пропуску гуманітарних вантажів, реструктуризації заборгованості оплати за електроенергію, встановлення пільгових тарифів та оплати за електрику на місцях.

 

 

 

Голова Донецької ОДА дав завдання департаменту цивільного захисту разом із Торецьким РЕМом скласти графік виїздів до цих селищ. Щодо вирішення решти питань обласна адміністрація буде звертатися до відповідних служб.

 

 

 

Мешканців Майорська турбувало питання відновлення житла: сьогодні вночі противник знову обстріляв п’ятиповерхівку – майже жодного цілого скла у ній немає. Очільник області запевнив людей, що у біді їх не залишать – департамент цивільного захисту доставить будматеріали у Майорськ в найкоротший термін. А ДСНС допоможе провести ремонт.

 

 

Доволі гостро стоїть питання шкільного автобусу (хоч район вже виставив на тендер і купує ще два автобуси), але поки що на кілька населених пунктів курсує лише один. Голова ДонОДА дав завдання районній владі переглянути графік, щоб діти вчасно приїжджали до школи.

 

 

 

Фото – прес-служби Донецької ОДА

За джерелом:

http://dn.gov.ua/pavlo-zhebrivskyj-vidvidav-naseleni-punkty-na-liniyi-zitknennya/

 

Переглядів: 424 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 01:44
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024