Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Травень » 4 » Лисичанська МО ТЧХУ відзначила 100-річчя ТЧХУ у міському краєзнавчому музеї
19:58
Лисичанська МО ТЧХУ відзначила 100-річчя ТЧХУ у міському краєзнавчому музеї

 

ВИЗНАЧНЕ СВЯТО

 

 

 

 

 

 

27 квітня в Лисичанському міському краєзнавчому музеї відбувся урочистий захід,

присвячений 100-річчю Товариства Червоного Хреста України.

 

 

 

 

 

 

 

У заході взяли участь керівництво міста, працівники органів місцевого самоврядування, державної влади, підприємств міста, приватні підприємці, члени Лисичанської міської організації Товариства Червоного Хреста, міської Ради Ветеранів, волонтери, представники ЗМІ, жителі міста, а також заступник голови Луганської обласної організації Товариства Червоного Хреста Лідія Загребіна.

 

 

У своєму виступі голова міської організації Товариства Червоного Хреста Тетяна Бабич згадала історію становлення організації в Лисичанську від 90-х до наших днів. Вона подякувала всім присутнім за нескінченну енергію добра, яку кожен небайдужий мешканець міста вніс в скарбничку добрих справ, і побажала їм миру, здоров'я й успіхів у житті.

 

 

Керуючий справами Олександр Савченко від імені Лисичанської міської ради подякував членам організації Товариства Червоного Хреста за милосердя і добро заради миру на землі, який так потрібен усім нам зараз.

 

 

Також Олександр Олександрович зазначив, що особливо приємно, коли до лав Червоного Хреста вступає молодь з натхненням і великим бажанням творити добрі справи.

 

 

Лідія Загребіна привітала присутніх з ювілеєм від Луганської обласної організації, зазначила, що Лисичанська міська організація є однією з кращих в Луганській області, і що в цьому, звичайно, є заслуга всіх, хто співпрацює і бере участь в роботі Червоного Хреста.

 

 

За значний внесок у справу гуманності і милосердя, небайдужість, активну життєву позицію грамотами Лисичанської міської організації Товариства Червоного Хреста України відзначили народного депутата Сергія Дунаєва, міського голову Сергія Шиліна, заступників міського голови Максима Головнева, Андрія Якимчука, керуючого справами Олександра Савченка.

 

 

Заступник міського голови Ігор Ганьшин був відзначений грамотою обласного департаменту освіти, а головна медсестра ТМО Ірина Зіброва - обласного департаменту охорони здоров'я.

 

 

 

 

 

 

Крім того, під час заходу грамотами та подяками обласної та міської організації Товариства Червоного Хреста були нагороджені представники первинних ланок Червоного Хреста на підприємствах, підприємці міста, патронажні сестри, волонтери.

 

Безліч привітань і приємних слів подяки прозвучали на адресу присутніх, а музичні подарунки від колективу художньої самодіяльності палацу культури «Діамант» додали жвавості і приємною енергії свята.

 

 

 

 

 

 

 

 

Товариство Червоного Хреста України працює за принципом гуманізму і милосердя для захисту прав, життя, здоров'я і гідності людей. Гуманітарні проекти Товариства Червоного Хреста України дозволяють сім'ям, які зіткнулися з проблемами і знаходяться в складних життєвих обставинах, відчути турботу, не втрачати віру в людяність, доброту і милосердя.

 

 

Фото – Лисичанської РО ТЧХУ

За джерелом:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1707287032690058&set=pcb.1707288366023258&type=3&theater

 

Переглядів: 438 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 24.04.2024, 20:15
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024