Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Травень » 5 » Україна отримала від Німеччини 106 млн євро на відновлення Донбасу
21:26
Україна отримала від Німеччини 106 млн євро на відновлення Донбасу

 

 

ДОПОМОГА З НІМЕЧЧИНИ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Україна отримала від Німеччини 106 млн євро на відновлення Донбасу.

 

 

 

 

Зараз в Україні реалізується 27 проектів з обсягом фінансування 250 млн євро (технічна допомога від Німеччини). Найбільші обсяги допомоги спрямовані за пріоритетними напрямами “Відновлення Донбасу та підтримка внутрішньо переміщених осіб” — 106,5 млн євро та “Регіональний розвиток, децентралізація, добре врядування” — 92,8 млн євро, передає УНН з посиланням на Мінекономрозвитку.

 

 

“Обсяг міжнародної технічної допомоги Німеччини за 20 років сягнув понад 500 млн євро. Наразі, в активній фазі знаходяться 27 проектів з обсягом фінансування 250 млн євро, виконавцями яких є Німецьке товариство міжнародного співробітництва (GIZ) та Кредитна Установа для Відбудови (KfW). Найбільші обсяги допомоги спрямовані за пріоритетними напрямами „Відновлення Донбасу та підтримка внутрішньо переміщених осіб“ — 106,5 млн євро та „Регіональний розвиток, децентралізація, добре врядування“ — 92,8 млн євро”, — йдеться у повідомленні.

 

 

Зазначається, що завдяки цим проектам розвивається соціальна інфраструктура (школи, садочки, лікарні), ЦНАПи, зміцнюється спроможність громад та управління надзвичайними ситуаціями в східних регіонах, підконтрольних Україні, з великою кількістю внутрішньо переміщених осіб. Розгортається проект, спрямований на створення умов професійної інтеграції внутрішньо переміщених осіб.

 

 

Крім того, наразі триває підготовка наступних проектів з розвитку соціальної інфраструктури та програм забезпечення житлом внутрішньо переміщених осіб, розвитку муніципальної інфраструктури на Сході України, з орієнтовним обсягом підтримки 49 млн євро.

 

 

Нагадаємо, Німеччина готова надати додатково 10 млн євро на проекти українського Фонду енергоефективності та 4 млн євро на навчання енергоаудиторів.

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://www.unn.com.ua/uk/news/1728845-ukrayina-otrimala-vid-nimechchini-106-mln-yevro-na-vidnovlennya-donbasu

 

Переглядів: 451 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 03:21
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024