Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Травень » 5 » У м. Дружківка, що на Донеччині, відзначили 100-річчя заснування Товариства Червоного Хреста України
21:48
У м. Дружківка, що на Донеччині, відзначили 100-річчя заснування Товариства Червоного Хреста України

 

СВЯТО  У  ДРУЖКІВЦІ

 

 

 

 

 

 

 


З нагоди ювілейної дати в Мультицентрі «Грайлик» відбувся урочистий захід,

організований міською організацією ТЧХУ на чолі з керівником Олександрою Щербак.

 

 

 

 

 


Одна з найбільш ефективних в нашій країні гуманітарних місій відзначила столітній ювілей діяльності. Йдеться про Червоний Хрест України, який надає підтримку нужденним з 1918 року, піклуючись про здоров'я людей, їх благополуччя і будучи потужною підтримкою державі в гуманітарній сфері.

 

 

 

 

 

 

 


День століття Товариства Червоного Хреста України відзначили і в м. Дружківці. У Мультицентрі «Грайлик» з цієї нагоди організували святковий захід. На ньому були присутні волонтери міської організації Товариства Червоного Хреста України, представники міської ради, друзі місцевої громади та сім'ї волонтерів.

 

 

 

 

 

 


Свято вийшло добрим і радісним. Яскраві музичні номери присутнім подарували вихованці хореографічного колективу Центру дитячої та юнацької творчості «Візаві». На імпровізовану сцену виходили діти різного віку, даруючи гостям незабутні емоції та море усмішок. Глядачі не скупилися на оплески і вітали маленьких артистів бурхливими оваціями. Голова міської спілки жінок України Надія Романенко прочитала свій власний тематичний вірш до 100-річчя ТЧХУ.

 

 

 

 

 

 


На завершення заходу керівник міської організації Товариства Червоного Хреста України Олександра Щербак подякувала всім за допомогу і підтримку, отримала вітальну адресу від міської влади і вручила грамоти волонтерам за активну діяльність. «Спільними зусиллями ми можемо робити добрі справи і надавати підтримку нужденним, - сказала Олександра Щербак. - Дякую всім нашим друзям, спасибі волонтерам організації за допомогу і активну життєву позицію».

Автор - Поліна Васильєва

 

 

Фото - dnl.dn.ua

За джерелом:
http://dnl.dn.ua/news/media/v-druzhkovke-otprazdnovali-100-letie-krasnogo-kresta-ukrainy-foto

 

Переглядів: 478 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 08.05.2024, 02:53
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024