Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Травень » 8 » Представники ТЧХУ – учасники молодіжної конференції у Бішкеку
08:08
Представники ТЧХУ – учасники молодіжної конференції у Бішкеку

 

 

МОЛОДІЖНИЙ ФОРУМ

 

 

 

 

 

 

 

З 28 до 30 квітня у Бішкеку (Киргизстан) відбулася Європейська молодіжна

конференція Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця.

 

 

Захід об’єднав молодь з 53 країн Європи і Центральної Азії. 2 представники Товариства Червоного Хреста України взяли участь у Конференції: Марина Кожедуб, координатор підрозділу розвитку волонтерства, та Костянтин Батрак, представник національної волонтерської комісії.

 

 

У Киргизстані Конференція проводилася вперше; організатором даного міжнародного заходу виступив Червоний Півмісяць Киргизстана за підтримки Міжнародної Федерації Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця (МФТЧХ і ЧП).

 

 

Європейська Молодіжна Конференція проводиться кожні два роки, основною метою якої є обмін передовим досвідом між волонтерами різних країн, навчання навичкам ефективного менеджменту, посилення інформаційної діяльності, обговорення тем залучення молоді в різні сфери діяльності тощо.

 

 

 

 

 

Марина Кожедуб (на знімку) увійшла до складу новообраного Європейського Молодiжного Координаційного комiтету Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця.

 

 

«Це сприятиме тіснішій комунікації та співпраці з молоддю інших Європейських національних товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця, ─ розповіла Марина. ─ У складі комітету Товариство Червоного Хреста України буде займатися адвокацією прав молоді, популяризацією гуманітарної освіти, діяльністю в сфері міграції, розробкою нових форм волонтерства на глобальному рівні».

 

 

«Зустріч як ніколи показала гідну включеність нашого Товариства до Міжнародного руху і вплинула на комунікацію між молоддю різних країн, ─ зазначив Костянтин Батрак. – Наприклад, нас запросили до літнього табору у Туреччину у серпні, Велика Британія зацікавилася документацією Товариства щодо локальних та національної волонтерських комісій задля імплементації подібних комісій у себе.

 

Взагалі, дана зустріч позитивно вплинула на імідж нашого Товариства на глобальному рівні.

 

 

Молодь з таких країн як: Фінляндія, Франція, Італія, Німеччина, Греція, Угорщина, Ірландія, Ісландія, Латвія, Македонія, Монако, Молдова, Нідерланди, Норвегія, Польща, Росія, Україна, Португалія, Кіпр, Хорватія, Австрія, Білорусь, Румунія, Швейцарія, Швеція, Туреччина, Казахстан, Таджикистан, Великобританія, Туркменістан, Іспанія, Словенія, Словаччина, Бельгія, Албанія, Андорра, Вірменія, Азербайджан, Боснія і Герцеговина в Бішкеку активно поділилася досвідом діяльності в своїх національних товариствах.

 

 

Захід також відвідав Президент Міжнародної Федерації Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця Франческо Рокка, генеральний секретар МФТЧХ і ЧП Ельхадж Ас Сі, Регіональний директор Європейського офісу МФТЧХ і ЧП Саймон Міссірі.

 

Фото – прес-служби ТЧХУ

За джерелом:

http://redcross.org.ua/2018/05/predstavnyky-tovarystva-vzjaly-uchast/

 

Переглядів: 438 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 05:34
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024