Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Травень » 8 » У м. Кропивницькому волонтери Червоного Хреста влаштували благодійний концерт
20:45
У м. Кропивницькому волонтери Червоного Хреста влаштували благодійний концерт

 

ПРИЄМНЕ З КОРИСНИМ

 

 

 

 

 

 

У  м. Кропивницькому волонтери Червоного Хреста

влаштували благодійний концерт

 

 

 

 

В обласному центрі у Ковалівському парку волонтери обласної організації Товариства Червоного Хреста України влаштували благодійний концерт з нагоди Міжнародного дня Червоного Хреста і Червоного Півмісяця сьогодні, 8 травня.

– Щороку 8 травня відзначається Міжнародний день Червоного Хреста і Червоного Півмісяця. Це свято було засноване на честь відомого мецената Жана Анрі Дюнана, який народився у цей день. За його ініціативи були створені перші групи волонтерів, які надавали допомогу всім пораненим під час бойових дій. Також Дюнан став одним з творців всесвітньо комітету Червоного Хреста. Мета цього концерту – розказати і показати, що таке Червоний Хрест, розповісти чим ми займаємось, як допомагаємо людям, – розповів «КП» керівник загону швидкого реагування обласної організації Товариства Червоного Хреста України Віталій Зозуля.

 

 

 

 

 

 


Під час концерту збирали кошти, які згодом передадуть людям, які потребують допомоги. Організували майстер-клас з першої допомоги.

 

 

 

 

 


– Сьогодні у нас музика, пісні, квести, грим, майстер-класи, як надавати першу допомогу. Також нас підтримали і взяли участь у заході рятувальники і патрульна поліція. На кількох локаціях стояли скриньки, куди люди могли пожертвувати кошти, які потім ми передамо людям, які цього потребують. До нас часто звертаються нужденні і ми намагаємося допомогти, якщо є така можливість, – сказав Віталій Зозуля.

 

 

Фото – Кіровоградської ОО ТЧХУ

За джерелом:

https://pravda-kr.com.ua/najsvizhishe/12184-u-kirovogradi-volonteri-chervonogo-khresta-vlashtuvali-blagodijnij-kontsert-foto.html

 

Переглядів: 449 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 24.04.2024, 11:21
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024