Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Травень » 15 » Меморандум про міжнародне співробітництво підписали у Львові
12:43
Меморандум про міжнародне співробітництво підписали у Львові

 

ЗАВ'ЯЗЬ ПАРТНЕРСТВА

 

 

 

 

 

 

 

 

Меморандум про міжнародне співробітництво підписали у Львові.

 

 

 

Сьогодні, 15 травня 2018 року на базі Львівського медичного коледжу післядипломної освіти за підтримки департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації відбулася зустріч делегації клініки Ернст фон Бергманн (м. Потсдам, Німеччина) та підписання меморандуму про міжнародне співробітництво. Метою є налагодження Німецько-Українського партнерства в післядипломній освіті медичних сестер.

 

Захід пройшов за участі голови правління мережі клінік Ернст фон Бергманн Штеффена Гребнера, профессора, медичного директора, лікаря клініки дитячої та підліткової медицини Вестбранденбург (м. Потсдам) Томаса Ерлера, координатора міжнародних проектів клініки Ернст фон Бергманн м. Потсдам Олени Ларіної, директора департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Ірини Микичак та директора Львівського медичного коледжу післядипломної освіти Лесі Вовк.

 

«Сьогоднішнє підписання меморандуму є новою сторінкою міжнародної співпраці з великими перспективами. Сподіваюсь, що така співпраця дасть позитивні результати в майбутньому та виведе на нові етапи розвитку післядипломну освіту медичних сестер», - розпочала Леся Вовк.

 

 

 

 

 

 

«Ми живемо майбутнім. В силу того, що Львів знаходиться близько європейських кордонів, тому переймаємо досвід якнайшвидше. Вже співпрацюємо з клініками Німеччини в плані психіатричної допомоги. Отож, підписання меморандуму це перший важливий крок для подальших не менш важливих заходів. Переконана, що ця співпраця буде вдалою та продуктивною», - зазначила Ірина Микичак.

 

 

 

 

 

 

«Освіта медичного персоналу надзвичайно важлива річ. Ми збудували освітню школу, щоб надавати допомогу в навчанні. Якщо не інвестувати в навчання – допомога не буде вважатися повною. Ми й від вас сподіваємось отримувати досвід, тому співпраця буде двохсторонньою», - зауважив Штеффен Гребнер.

 

 

 

 

Фото – прес-служби ДОЗ ЛОДА

За джерелом:

http://www.health-loda.gov.ua/ukr/news/lvivnews/7053.html

 

 

.

 

 

 

Переглядів: 456 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 22:42
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024