Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Травень » 15 » Товариство Червоного Хреста Вінниччини відзначило 100-річний ювілей ТЧХУ
20:22
Товариство Червоного Хреста Вінниччини відзначило 100-річний ювілей ТЧХУ

 

 

У ВІННИЦІ - СВЯТО

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Товариство Червоного Хреста Вінниччини

відзначило 100-річний ювілей ТЧХУ

 

 

 

Сьогодні, з нагоди 100-річчя Товариства Червоного Хреста України, керівники області та міста привітали представників Вінницької обласної організації ТЧХ України з почесним ювілеєм.

 

 

До урочистостей долучились голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій, вінницький міський голова Сергій Моргунов та заступник голови обласної Ради Ігор Хміль.

 

 

 

 

 

 

 

Очільники області та міста привітали присутніх членів організації та вручили найвідданішим працівникам почесні грамоти обласної державної адміністрації та обласної Ради, а також від виконавчого комітету вінницької міської ради.

 

 

«Гортаючи сторінки історії ми бачимо, що 100 років тому, коли було створено Товариство Червоного Хреста України, наша країна переживала дуже непрості часи. Це був період Першої світової війни, коли була надзвичайна потреба у таких якостях, як гуманізм, людяність, взаємоповага, створення засад соціальної політики. І суспільство знайшло формат організації, яка об’єднала в собі всі ці аспекти. І дуже важливим є те, що протягом всього періоду свого існування організація Товариства Червоного Хреста постійно знаходилась поряд з тими, хто найбільше потребував допомоги. Це доводять події Другої світової війни, волонтерська допомога у різних куточках світу. В решті решт, це події на Сході нашої держави. Ви люди, які асоціюються із поняттям добра, щирості, поваги, толерантності та людяності. Від імені обласної державної адміністрації вітаю всіх вас зі славним 100-річним ювілеєм», - привітав присутніх Валерій Коровій.

 

 

 

 

 

 

 

В свою чергу слова вітання присутнім висловив і Сергій Моргунов: «Сьогодні ви святкуєте дійсно поважний ювілей і ваша організація по праву є найавторитетнішою не лише в Україні, а й у світі. Дійсно вражаючим є те, що у всіх куточках світу і в Україні зокрема, коли потрібна була ваша допомога, вона завжди була вчасною і професійною. Своїм успіхом ваша організація завдячує тим людям, які у ній працюють, які мають велику душу, велике серце і любов до ближнього. Бажаю вашій організації і надалі бути такою єдиною і потужною, вдячності від людей, а ми, зі свого боку, будемо намагатись максимально вам сприяти у вашій діяльності».

 

 

 

 

 

 

Також привітав присутніх із ювілеєм товариства Ігор Хміль та зазначив: «Я хочу подякувати всім вам за ту роботу, яка здійснена вашою організацією протягом всього періоду існування товариства. Ви завжди на передовій, низький вам уклін та щира вдячність. Здоров’я, процвітання та наснаги у вашій роботі».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Варто зазначити, що цьогоріч, 18 квітня, виповнилось 100 років від дня створення Товариства Червоного Хреста України, найбільшої за чисельністю в країні громадської організації, основним завданням якої є сприяння органам державної влади в їх діяльності в гуманітарній сфері.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Відзначаючи поважний ювілей ТЧХ України, червонохрестівці Вінниччини переконані, що й надалі гідно нестимуть почесну місію Товариства - бути надійним помічником держави в гуманітарній сфері, надаючи необхідну допомогу незахищеним верствам населення.

 

 

 

Фото –www.news.vn.ua

За джерелом:

http://news.vn.ua/2018/05/15/39235

 

Переглядів: 401 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 23.04.2024, 18:43
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024