Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Травень » 15 » У м. Кілії, що на Одещині, сьогодні відбулося вшанування 100-річчя ТЧХУ
21:33
У м. Кілії, що на Одещині, сьогодні відбулося вшанування 100-річчя ТЧХУ

 

У ПРИДУНАЙСЬКОМУ МІСТІ - ПРАЗНИК

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Сьогодні в м. Кілії, що в гирлі Дунаю, святкували сторіччя

звснування Товариства Червоного Хреста в Україні.

 

 

 

З приводу столітнього ювілею в актовій залі Кілійської дитячої музичної школи зібралися гості, що мають відношення до роботи місцевої філії Всесвітньої організації – Товариства Червоного Хреста України.

 

 

 

 

 

 

Говорили про здобутки і проблеми. Останніх, на жаль, в Кілії більше. Катастрофічно не вистачає співробітників, бажає кращого стан приміщення, часто мало фінансів на охоплення всіх, хто потребує допомоги.

 

Проте, за 2017 рік завдяки жертвування місцевих жителів як грошових коштів, так продуктів і одягу, було роздано гуманітарної допомоги приблизно на півмільйона гривень, а за 5 місяців цього року - на 214 тисяч. засоби реабілітації за 2017-2018 роки отримало 59 чоловік.

 

 

 

 

 

 

 


«Двері Червоного Хреста завжди відкриті! - заявила керівник Кілійської міської організації Валентина Мажарова. - Переселенці, афганці, воїни із зони військового конфлікту на Донеччині, чорнобильці, малозабезпечені, багатодітні сім'ї завжди отримають нашу допомогу».

 


За словами керівника, в організації існує і постійно оновлюється банк одягу, регулярно проводяться благодійні обіди, різні акції, взимку працює пункт обігріву. У будівлі завжди приймуть, нададуть допомогу, одягнуть, обігріють і нагодують тих, хто знаходиться в складній життєвій ситуації.
 

 

 

 

 

 

 

На свято завітали представники всіх гілок місцевої влади - ними були вручені грамоти та подарунки Товариству, керівнику з великим серцем Валентині Мажаровій, а також тим небайдужим людям, які допомагають, жертвують і підтримують організацію.

 

 

До привітання приєдналися гості - городяни з вдячністю дарували Валентині Павлівні квіти, бажали міцного здоров'я і сил у нелегкій справі волонтерства.
 

 

У свою чергу, Валентина Мажарова звернулася до місцевого керівництва з проханням посприяти збільшенню штатних співробітників організації, оскільки рук, які готові допомогти, зараз гостро не вистачає. Крім того, попросила допомоги у місцевих жителів - хто чим може.

 

 

 

 

 

 


Зі сцени лунали пісні про допомогу та милосердя, а на завершення свята гості приєдналися до фуршету, організованого спонсорами і друзями Кілійського Червоного Хреста.

 

 

Фотоwww.bessarabiainform.com

За джерелом:

https://bessarabiainform.com/2018/05/v-kilii-na-vekovom-yubilee-ukrainskogo-krasnogo-kresta-podveli-itogi-raboty-i-podelilis-problemami/

 

Переглядів: 405 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 05:33
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024