Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Травень » 17 » Бувальщина: Чоловік виграв 125 мільйонів доларів і шокував свого роботодавця оригінальною помстою
20:41
Бувальщина: Чоловік виграв 125 мільйонів доларів і шокував свого роботодавця оригінальною помстою

 

 

ЖАРТ - ЦІНОЮ У 224 ТИСЯЧІ ДОЛАРІВ

 

 

 

 

 

 

 

 

Чоловік у США виграв несподівано 125 мільйонів доларів

і шокував свого роботодавця оригінальною помстою.

 

 

Мешканця з Іллінойсу арештували за те, що він придбав гною на 224 000 дол. США і скинув його на подвір'я будинку колишнього роботодавця через два тижні після свого звільнення. Напередодні він виграв у лотерею 125 млн. доларів США.

 

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на Рulselive.

 

54-річний Брайан Морріс з невеликого міста Кларендон-Хіллз в графстві Дюпадж купив понад 20 тонн гною і попросив звалити його на подвір'я будинку колишнього боса. Близько 6 години ранку десяток вантажівок з гноєм почали скидати смердючий вантаж на подвір'я.

 

Джордж Фітцджеральд, колишній роботодавець пана Морріса, прокинувся від звуків транспортних засобів на своєму подвір'ї і швидко викликав поліцію. Поліції знадобилося близько 15 хвилин, щоб прибути на місце, але за цей час понад 10 тонн гною встигли вивантажити.

 

Брайан Морріс стояв прямо через вулицю і голосно сміявся, а коли прибула поліція, швидко підійшов, щоб визнати свою провину і пояснити мотиви. Його арештували, але тут же звільнили під заставу через кілька годин після затримання.

 

Згодом він заявив пресі, яка очікувала на нього під дверима поліцейського відділку, що в нього є ще пару ідей, на які вони можуть очікувати протягом наступних тижнів.

 

Морріс привернув велику увагу ЗМІ два тижні тому, вигравши 125 мільйонів доларів у лотереї Powerball. Коли організатори його запитали, що він буде робити з грошима, щасливчик долі, хитрувато усміхаючись, відповів: "Просто слідкуйте за новинами, з них все дізнаєтеся".
 

 

Наш коментар:

 

Вчинок, описаний у замітці, дуже смішний. Але якби мова не йшла про органічні добрива під час весняної кампанії, то можна би було сказати, що крім гумору, у ній нічого немає.

 

Однак у замітці є те, що не впадає в око відразу: гній смердить тільки для мешканців міста, а для селян і фермерів - це чудове органічне добриво.

 

Якби роботодавець трішки подумав, він би не телефонував у поліцію, а звернувся би у контору, де є підсобні робітники, і викликав бригаду вантажників. За зовсім невелику плату вони знову завантажили би гній на самоскиди і відвезла його на ринок органічних добрив.

 

Фермери розкупили би весною гній моментально і 224 тисячі доларів були би у кишені роботодавця.

 

Тоді вже із лотерейного щасливчика сміявся би його колишній роботодавець і запрошував би на своє подвір'я щоранку привозити такий гарний подарунок. І просив би його робити так до тих пір, доки вистарчить виграшу. Тоді всі побачили би справедливість «крилатого вислову»: сміється той, хто сміється останнім!

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://expres.ua/news/2018/05/17/295055-cholovik-vygrav-125-milyoniv-dolariv-shokuvav-svogo-robotodavcya-oryginalnoyu

 

 

Переглядів: 398 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 01.05.2024, 14:15
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024