Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Травень » 19 » Принц Гаррі та Меган Маркл офіційно стали чоловіком та дружиною
15:56
Принц Гаррі та Меган Маркл офіційно стали чоловіком та дружиною

 

КОРОЛІВСЬКЕ ВИСІЛЛЯ

 

 

 

 

 

 

 

Британський принц Гаррі й американська актриса Меган Маркл сказали одне одному "так"

і пообіцяли кохати один одного вічно, й офіційно стали чоловіком та дружиною.

 

 

 

 

 

 

 

 

Про це повідомляє УНН з посиланням та TIME.

 

Відомо, що на святкування весілля до принца Гаррі та пані Маркл прибудуть понад трьох тисяч гостей. За оцінкою британських весільних агентств, сьогоднішні урочистості обійдуться у два мільйони фунтів стерлінгів.
 

 

 

 

 

 

 


Зазначається, що королева таки прибула на весілля і надала принцу Гаррі титул герцога Сассекського, графа Дамбартонського і барона Кілкіл.

 

 

 

 

 

Після церемонії щасливі молодята проїдуть містом, де їх вже чекають десятки тисяч прихильників.На весілля прибула королівська знать, Королева Єлизавета II з чоловіком, Опра Вінфрі, Том Харді з дружиною Шарлотта Райлі, Амаль та Джордж Клуні, Бекхеми та інші.

 

 

 

 

 

 

Як повідомляв УНН, в церемонії королівського весілля супроводжував Меган Маркл до нареченого Чарльз, принц Уельській, батько принца Гаррі. Як повідомлялося раніше, Меган Маркл підтвердила, що її батько не приїде на весілля.

 

 

 

 

Шафером принца Гаррі на весіллі стане його брат герцог Кембриджський Вільям.
 

 

 

 

 

 

 

Всі запрошені на церемонію гості після офіційної частини візьмуть участь в обідньому прийомі, а ввечері 200 гостей побувають на приватному прийомі у сусідньому Фромор-хаусі, який влаштовує батько нареченого.

 

 

 

 

 

 

королівське весілля принца Гаррі та Меган Маркл окрім членів королівської родини та родичів Меган зможуть відвідати майже 3000 людей, які не мають відношення до королівської знаті. До списку запрошених увійшло 1200 видатних представників громадськості зі Сполученого Королівства; 200 осіб – з благодійних організацій і фондів; 100 осіб – учні з місцевих шкіл; 610 осіб – співробітники Віндзорського замку та 530 – співробітники королівського палацу.
Читайте більше тут: http://expres.ua/news/2018/05/19/295279-blagoslovyty-vesillya-prynca-garri-pryyshly-obydvi-yogo-eks-kohani

Нагадаємо, що королівське весілля принца Гаррі та Меган Маркл окрім членів королівської родини та родичів Меган зможуть відвідати майже 3000 осіб, котрі не мають відношення до королівської знаті. До списку запрошених увійшло 1200 видатних представників громадськості зі Сполученого Королівства; 200 осіб – з благодійних організацій і фондів; 100 осіб – учні з місцевих шкіл; 610 осіб – співробітники Віндзорського замку та 530 – співробітники королівського палацу.

 

Довідково:

 

Перед весіллям молода пара попросила, щоб гості, хто б це не був, не несли їм весільних подарунків, а віддали їх благодійним організаціям, список яких вони надіслали кожному запрошеному. Серед них – Червоний Хрест Великобританії. Адже йдучи слідами матері, принцеси Діани, нинішній наречений 5 років займався благодійництвом у нетрях Африки.

І не виключено, що саме цій королівській парі судилося вдихнути друге дихання у благодійницький рух світового співтовариства, перед яким стоїть дуже багато викликів.

 


Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://www.unn.com.ua/uk/news/1731632-prints-garri-ta-megan-markl-ofitsiyno-stali-cholovikom-ta-druzhinoyu

 

Переглядів: 392 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 06:40
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024