Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Травень » 19 » У м. Краматорську визначили переможцыв конкурсу «Добрій книзі та вчинку – достойну рекламу»
18:40
У м. Краматорську визначили переможцыв конкурсу «Добрій книзі та вчинку – достойну рекламу»

 

МИЛОСЕРДЯ  КРОКУЄ  ДОНЕЧЧИНОЮ

 

 

 

 

 

 

У м. Краматорську підбили підсумки загальноміського дитячого конкурсу

«Добрій книзі та вчинку – достойну рекламу», присвяченого 100-річчю ТЧХУ

 

 

 

 

 

 

 

15 травня в Дитячій центральній бібліотеці ім. О.С.Пушкіна відбулося урочисте нагородження переможців загальноміського конкурсу «Добрій книзі та вчинку – достойну рекламу».

 

 

 

 

 

 

 

Він був організований бібліотекою спільно з Виконавчим комітетом Донецької обласної організації Товариства Червоного Хреста України та Управлінням освіти Краматорської ради в рамках Всеукраїнського місячника Червоного Хреста та з нагоди 100-річчя Червоного Хреста України. В цьому році конкурс пройшов вже в сьоме у тісній партнерській співпраці.

 


Метою конкурсу, що тривав з 1 по 30 квітня, було – підвищення читацької активності та компетентності, донесення до читачів через літературні твори ідей доброти, милосердя, толерантності, популяризація добрих вчинків та розвитку ідеї благодійності, морального виховання дітей та молоді.
 

 

Життя людині дається один раз і кожен з нас хоче бути щасливим. Та щастя досягає лише той, хто прагне зробити щасливим інших, тому потрібно бути уважним, милосердним, добрим до оточуючих.

 


Милосердя, доброта, щирість, співчуття, співпереживання… Останнім часом ми часто стали звертатися до цих слів. Напевно тому, що усвідомлюємо гострий дефіцит людського тепла і турботи про ближнього.
 

 

Саме це й намагалися донести в своїх роботах учасники конкурсу, що в Краматорську дуже багато людей, котрі не тільки люблять читати, але й небайдужі до ближнього.
 

 

Підбиття підсумків пройшло в теплій, дружній атмосфері. Перед гостями бібліотеки виступили вихованці театру-студії «Маскарад» Центру позашкільної роботи, керівник Наталія Мініна.

 

 

 

 

 

 

 


Обирати переможців журі було непросто, адже всі учасники конкурсу представили цікаві та змістовні роботи. Оголошення підсумків конкурсу провели співробітник Виконавчого комітету Донецької обласної організації Товариства Червоного Хреста України Любов Бережна та завідувачка відділом обслуговування ДЦБ ім. О.С.Пушкіна Надія Вірко, які вручили переможцям дипломи і заслужені призи.

 

 

 

 

 

 


Цього року переможцями стали:

 


- 3-Б клас ЗОШ № 24 (кл. керівник Вікторія Кушка), Сезько Олександра 4-А КУГ, Куликова Дар’я, Саєнко Софія, Овчаренко Дар’я 8-А КУГ. Приємно відзначити, що ЗОШ № 24 та Краматорська українська гімназія стали найактивнішими серед учасників конкурсу.

 

 

 

 

 

 

Організатори конкурсу вдячні всім учасникам за представлені роботи. Вітаємо всіх переможців та бажаємо їм творчих успіхів!  Дякуємо всім, хто бере участь в подібних конкурсах і подає гарний приклад іншим, поширюючи добро по колу!

 

Тож нехай добро крокує по планеті, зігріваючи людські душі і серця вірою, надією і любов’ю!

 

 

 

Фото – Краматорської МО ТЧХУ

За джерелом:

https://www.facebook.com/bookhouselib/photos/pcb.2111166175827037/2111165082493813/?type=3&theater

 

 

Переглядів: 431 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 19:49
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 3
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024