Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Травень » 22 » МКЧХ допомагає Донеччині з питною водою
15:21
МКЧХ допомагає Донеччині з питною водою

 

 

ВОДА - ГОЛОВНА  СКЛАДОВА  ЖИТТЯ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

МКЧХ береться за вирішення тих проблем, які іншим організаціям

не до снаги. Одна з них – забезпечення населення питною водою.

 

 


Міжнародний Комітет Червоного Хреста продовжує надавати допомогу населенню Донеччини по обидва боки лінії зіткнення в частині водопостачання, відновлення пошкодженого житла. Також МКЧХ допомагає і на пунктах пропуску.

 

Про це, як передає кореспондент «Донецьких новин», йдеться в дайджесті МКЧХ за квітень поточного року.


Зокрема, в квітні 2018 року:


• 18 тис. літрів питної води доставлено жителям м. Авдіївки, в зв'язку з перебоями в роботі Донецької фільтрувальної станції;
• 430 тонн сульфату алюмінію, 60 тон піску і 40 тон активованого вугілля доставлені основному підприємству з водопостачання та водовідведення в Донецькій області і основним водоочисним об'єктам в Луганській області;
• 1 тис. літрів питної води і два 750-літрових баки передані одній із шкіл.

 


Крім того, МКЧХ допомагає людям відновлювати зруйноване житло. Так, в квітні понад 700 осіб, які проживають в 11 населених пунктах по обидва боки лінії зіткнення, отримали інструменти та будівельні матеріали для відновлення пошкоджених будинків, в тому числі для термінового ремонту.
 

 

Також МКЧХ створив більш безпечні умови для 2,1 тис. вчителів та учнів: у 7-ми школах і 4-х дитсадках по обидва боки лінії зіткнення на вікна встановлено ВИБУХОЗАХИСНА плівка.

 


Відвідали пункти обігріву Червоного Хреста з обох боків мосту в Станиці Луганській і отримали допомогу від волонтерів Червоного Хреста близько 85 тис. осіб.

 

45 тис. осіб скористалися товарами широкого вжитку (склянки і ложки, гігієнічні засоби, стільці), які було передано двома пунктами пропуску.
Крім цього, 4 пункту пропуску по обидва боки від лінії зіткнення отримали необхідні медичні матеріали та реанімаційне обладнання.

 


4 пункти обігріву в Зайцеве, Олександрівці та по обидва боки мосту в Станиці Луганській підтримані МКЧХ, а КПВВ в Мар'їнці, Новотроїцькому та Станиці Луганській отримали допомогу у санітарії у вигляді утримання в належному стані туалетів.
 

 

Нагадаємо, Міжнародний Комітет Червоного Хреста продовжує надавати гуманітарну і грошову допомогу населенню Донеччини по обидва боки лінії зіткнення.

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

https://dnews.dn.ua/news/676942

 

Переглядів: 411 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 00:01
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024