Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Травень » 23 » Керівництво Зборівського району Тернопільщини приєдналося до відзначення 100-річчя ТЧХУ
09:30
Керівництво Зборівського району Тернопільщини приєдналося до відзначення 100-річчя ТЧХУ

 

МИЛОСЕРДЯ ТВОРИМО – РАЗОМ!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

З нагоди 100-річчя Товариства Червоного Хреста України 22 травня голова Зборівської райдержадміністрації Ігор Яворський взяв участь в святкуванні, яке відбулося в приміщенні Тернопільського драматичного театру ім. Т. Г. Шевченка.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


В ході урочистостей за відданість ідеалам доброти, гуманізму, милосердя, багаторічну плідну співпрацю при здійснення комплексу організаційно - пропагандистських заходів для надання адресної допомоги найбільш вразливим верствам населення Зборівського району, проведенні акцій щодо популяризації, дотримання здорового способу життя та з нагоди 100-річного ювілею Товариства голова РДА вручив спільні подяки Зборівської райдержадміністрації і районної ради та подарував обжинковий дідух, що є символом урожаю, добробуту, багатства, патріотизму, духовного життя українців та оберега роду.

 


«В першу чергу від влади району та від себе особисто хочу щиро подякувати керівнику Тернопільської обласної організації Товариства Червоного Хреста України Бригадир Лесі Михайлівні за постійну участь в організації соціально-побутової допомоги малозахищеним верствам населення, утвердження принципів гуманізму, милосердя, сприяння розвитку благодійності і співпраці у нашому районі. Сьогодні, на жаль, існує чимало своєрідних «псевдопатріотів», які люблять свою батьківщину лише на словах. Але в лавах даної організації протягом багатьох десятиліть самовіддано працювали і працюють нині люди, наділені особливими людськими якостями, для яких допомога людям стала справою всього життя. Щиро надіюсь на подальшу нашу співпрацю, адже лише спільними зусиллями ми можемо зробити вагомий внесок у покращення життя нужденних людей», - зазначив очільник Зборівського району Ігор Яворський.
 

 

100-річний ювілей Товариства Червоного Хреста України – це беззаперечний доказ необхідності його існування і незмінно вагомої ролі у суспільстві. А головним критерієм успіху функціонування цієї організації є її патріотизм, щирість, співчуття та розуміння кожного з нас, що спільні добрі справи зроблять світ добрішим і світлішим.
 

 

Відзначаючи поважний ювілей ТЧХ України, червонохрестівці Тернопільщини переконані, що й надалі гідно нестимуть почесну місію Товариства - бути надійним помічником держави в гуманітарній сфері, надаючи необхідну допомогу незахищеним верствам населення.

 

Фото – Зборівської РО ТЧХУ

За джерелом:

https://www.facebook.com/1596406423980951/photos/pcb.2091368711151384/2091368621151393/?type=3&theater

 

Переглядів: 403 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 01:39
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024