Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Травень » 23 » У м. Вашківцях, що на Буковині, відзначили Міжнародний день медичної сестри
20:47
У м. Вашківцях, що на Буковині, відзначили Міжнародний день медичної сестри

 

ГРАМОТА ВІД ЧЕРВОНОГО ХРЕСТА

 

 

 

 

 

 

У м. Вашківцях, що у Вижницькому районі на Буковині,

відзначили Міжнародний день медичної сестри

 

 

 

 

 

 

 

 

Традиційно у Вашковецькому медичному коледжі цей день відзначають 17 травня. Цьогоріч День медичної сестри, який відзначили 17 травня, співпав зі святом Вознесіння Господнього та Днем вишиванки.

 

Організували та провели непересічний захід студенти ІІІ м/с А (9) під керівництвом куратора Софії Борець.

 

Переважна більшість студентів коледжу та викладачів одягли свої найкращі вишиванки, щоб і яскравого та патріотичного відсвяткувати День вишиванки, і взяти участь у святковому флешмобі, концерті, присвячених професійному святу.

 

 

 

 

 

 

Не існує у світі більше професії, назва якої була б такою рідною та теплою. Саме на тендітні плечі медичних сестер лягає вся турбота про пацієнта під час хвороби. З такими словами до присутніх звернулися ведучі свята Марина Іванюк та Марія Сопилюк.

 

 

Зі щирими привітанням до студентів звернувся директор коледжу Микола Миколайович Сащук акцентуючи увагу на значенні медичної сестри в минулому і сучасному медицини.

 

 

 

 

 

 

Микола Миколайович з нагоди 100-річчя ТЧХУ вручив почесну грамоту від Чернівецької обласної організації Товариства Червоного Хреста України викладачу сестринської справи Наталії Георгіївні Сащук.

 

 

Окрім цього було відзначено грамотами і грошовими преміями найкращих спортсменів коледжу, переможців обласних змагань та вручив перехідні кубки найспортивнішим сестринським та фельдшерським групам.

 

 

Музичний супровід, показ слайдів, уривків кінофільмів створював особливу атмосферу виховної години. У виконанні Алли Че’вюк, Кароліни Карчі, Стелли Руснак, Ірини Князької, Іванни Волощук лунали «Пісня про коледж», «Надія є», «Вибір є у кожній долі», «Гімн медсестер», «Медичні сестрички», «Гімн професії», які стали родзинкою свята.

 

Прониклива поезія у виконанні Іванни Волощук, Степанії Одочук, Яни Куцак, Катерини Кінаш, Інни Гавалешко, Маріанни Мартиш продовжили концерт. Фінальним акордом дійства стала пісня «Десь по світу», яку глядачі підтримали гучними оплесками.

 

 

 

 

 

Додала настрою гумористична сценка «Ізраїльська клініка. Завжди є що лікувати», де чудово роль Зеленського зіграла Стелла Руснак, а Кошового – Наталія Колотило, в якій пролунали слова «… задумайтесь про те, що саме дешевше – жити чи не жити!».

 

А сучасні танці «Despasito» та Boom Boom - RedOne, Daddy Yankee FitDance Life (Coreografía) допомогли відчути увесь драйв студентського життя та неповторність кожного його моменту.

 

 

Зі святом дорогі медсестри! Щастя і добра! І нехай клятва Гіппократа ніколи не буде обтяжливим обов’язком, а лише приємною місією!

 

 

 

 

 

 

Хочемо побажати всім гідної, більш високої оцінки важкої і необхідної праці на державному рівні, відчути свою силу, свою необхідність і користь для суспільства, свою солідарність з колегами всіх країн світу. І щоб ми відчули особливу гордість за те, що нам випала місія бути медсестрами!

 

 

Софія Борець,

куратор групи ІІІ м/с «А» (9) Вашковецького медичного коледжу БДМУ

 

 

Фото – автора

За джерелом:

https://pogliad.ua/news/bukovina/u-vashkivcyah-vidznachili-den-medsestri-355137#14

 

Переглядів: 451 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 08.05.2024, 13:33
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024