Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Травень » 24 » На честь 100-річчя Червоного Хреста в Миколаєві нагородили кращих волонтерів
09:36
На честь 100-річчя Червоного Хреста в Миколаєві нагородили кращих волонтерів


 

ВІДЗНАЧЕНО КРАЩИХ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На честь 100-річчя Червоного Хреста

в Миколаєві нагородили кращих волонтерів
 

 

 

 

22 травня в читальному залі Чорноморського державного університету ім. Петра Могили відбулося урочисте нагородження кращих волонтерів і членів Червоного Хреста на честь 100-річчя ТЧХУ.

 


Про це повідомляє прес-служба Миколаївської ОО ТЧХУ.

 

 

 

 

 

 

 


«Урочиста частина даного заходу об'єднала старше покоління і молодше. Почесними грамотами та вітаннями у промові з цієї нагоди ніхто не був забутий. Цей захід зібрав багатьох людей разом, що в майбутньому дасть великий вплив на здійснення благодійних місій. Столітній ювілей - це хороший привід нагадати, чим займається Червоний Хрест. Адже не важливо: дитина ти, чи дорослий, жінка чи чоловік, - у серці в кожного є місце для доброти і турботи. Адже саме цим займається волонтерська організація Червоного Хреста. І ключове слово в цьому реченні - "волонтерська", - відзначають у повідомленні.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Звичайні люди, такі як ми з вами, допомагають таким же звичайним людям, які потрапили у скрутну ситуацію. Це допомога переселенцям, інвалідам, турбота про дітей-сиріт, створення пунктів харчування для всіх, хто потребує, допомога людям, які потрапили в безвихідне становище і не можуть самі собі допомогти.

 

 

 

 

 

 

 

 


У Червоному Хресті відзначають, що не обов'язково знати, скільки волонтерів по всій Україні займаються допомогою іншим. Їх дійсно багато. «Якщо ви побачите ці цифри - вони вам ні про що не скажуть. Але якщо ви не залишитеся байдужими всього до однієї людини, то ця допомога змінить світ. Варто почати з себе», - відзначають в повідомленні.
 

 

 

 

 

 

 

 

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що депутат Миколаївської обласної ради, Андрій Закусилов удостоєний вищої нагороди Товариства Червоного Хреста України «Почесний знак» за благодійну діяльність і проявлене милосердя.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Андрій Закусилов почав свою співпрацю з представництвом Червоного Хреста в Снігурівці приблизно 3 роки тому. Перша допомога, яка була надана спільними зусиллями, - надання продуктів харчування малозабезпеченим людям. Потім пішли інші акції і волонтерський крило Миколаївської ОО ТЧХУ почало розвиватися.

 

 

 

 


 

Як зазначає сам Андрій Закусилов, для нього ця нагорода дуже дорога, і висловив надію на подальшу співпрацю з Товариством Червоного Хреста України. «Я щиро вітаю всіх членів Товариства Червоного Хреста України зщі сторіччям їх організації. Те, що впродовж століття робили і роблять ці люди, часом дивує, вражає. Наша спільна робота в Снігурівці - це крапля в морі в порівнянні з тими глобальними програмами, які реалізує це Товариство в Україні і по всьому світу. Я переконаний, що якщо кожна людина буде робити хороші, добрі і милосердні справи в своєму краї – в усьому світі стане набагато більше врятованих життів», - сказав Андрій Закусилов у подячному слові на урочистих зборах.
 

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://nikvesti.com/news/politics/131286

http://nikvesti.com/news/public/131214

 

 

 

Переглядів: 548 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 01:21
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024