Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Травень » 25 » Фестиваль "Щаслива родина - міцна країна" пройде у Краматорську за участю Червоного Хреста
11:16
Фестиваль "Щаслива родина - міцна країна" пройде у Краматорську за участю Червоного Хреста

 

РОЗВАГИ ДЛЯ ВСІЄЇ СІМ'Ї

 

 

 

 

 

 

 

 

Фестиваль сім`ї «Щаслива родина – міцна країна!» стане 26 травня

у м. Краматорську особливим сімейним заходом для його мешканці.
 

 


Завтра, 26 травня, у м. Краматорську відбудеться Фестиваль сім`ї “Щаслива родина – міцна країна”. Фестиваль почнеться з Параду Щасливих сімей від скверу Шевченка о 11.00 до атракціонів парка «Ювілейний». Урочисте відкриття фестивалю – о 12.00 в парку «Ювілейний» (зона атракціонів). Закриття – о 16.30. На заході очікується від 1,5 до 5 тисяч учасників.

 

Навколо атракціонів буде розміщено понад 50 локацій сімейного сервісу (ігрові та розвиваючі зони для дітей з аніматорами та різноманітними фахівцями, майстер-класи з манікюру, блиск-тату, плетіння “боксерських кіс”, а також майстер-класи від поліцейських, реєстрового козацтва, МНС, Червоного Хреста, дитячі, сімейні та спортивні конкурси, рукоділля, аквагрим, малюнки на асфальті, фотозони, консультації сімейних фахівців та юристів, величезна кількість несподіванок і призів).

 

Також відвідувачів очікує безліч смаколиків від торгівельного відділу міста. На сцені – виступ творчих колективів міста, у центрі якого – сімейна тематика.

 

На фестивалі очікується звернення від міського голови та особливих гостей. Також зі сцени керівництво міста та області вручатимуть подарунки сім`ям у різних категоріях і номінаціях.

 

 

Фестиваль відбудеться в рамках в рамках святкування 150-ї річниці м. Краматорськ з ініціативи керівника «Школи подружнього життя» (Олега Олійника), під патронатом міського голови та за підтримки департаменту сім`ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації, а також управління з гуманітарних питань та управління освіти м. Краматорська, при участі Міжконфесійної ради церков, громадських організацій, та підприємців міста.

 

 

Дітей та їх батьків чекають різноманітні активності та розваги. Це розвиваючі ігри, аніматори, майстер-класи з основ рукопашного бою від реєстрового козацтва, майстер-класи з ментальної арифметики від "Смартум" і "Соробан", конурси та призи.
 


Різноманітні локації стрільби з луку, хокей на траві, гіроскутери, конкурси з призами, повітряні кульки, солодка вата, танці, співи та інші забави.

На локації "Донемет" сім'ї зможуть позмагатися в тому, хто побудує найвищу вежу з дерев'яного конструктора. А деякі церкви, Центр позашкільної роботи та "Українських ресурсний центр" підготували цікаві локації з майстер-класами по орігамі, та іншими видами "умілих ручок", конкурс малюнку на асфальті.

 


На спортивно-туристичної локації міжнародної організації Royal Rangers дітей та підлітків очікує мотузкова переправа, стрільба з лука, робота з мотузкою (в'язання вузлів та ін.), спортивне орієнтування та призи.
 


Сімейний центр "Планета знань" проведе інтерактивну розважальну сімейну програму "Шоколад-паті". А салон "Цирюльня Фігаро" проведе майстер-класи "Манікюр маленької леді" та "Блеск-тату для маленьких принцес", а також майстер-класс "Архітектура брів" та "Боксерських кіс".
 


Пари, які вже перебувають у шлюбі або тільки хочуть побратися, зможуть присвятити час своїй половинці. Для цього будуть спеціально обладнані романтичні станції для спілкування тет-а-тет. Також закохані пари очікує фотозона "Арка закоханих"
 


На локаціях Школи подружнього життя і Школи усвідомленого батьківства можна буде дізнатися про цих двох приголомшливих проектах, які реалізуються в Краматорську і допомагають подружжю розуміти один одного, а батькам - їх дітей, стати щасливими в своїх відносинах. Також можна буде отримати консультацію сімейного та дитячого психологів.
 


На "Ярмарку професій" діти зможуть пройти майстер-клас від працівників поліції, військових і МНС, приміряти бронежилети, скористатися рацією і побувати всередині службового автомобіля. А ще стрельнути з водяної гармати і "побувати під дощем" пожежної машини!
 


На відвідувачів Фестивалю чекає святковий концерт творчих колективів міста, а також призи різноманітним сімейним номінаціям від адміністрації міста.
 


Призовий фонд локацій також складуть квитки на атракціони парку, які надаються на кошти Міжконфесійної ради церков Краматорська, а також адміністрації парку Ювілейний.
 


Звичайно, сімейний фестиваль «Щаслива родина – міцна країна» пройде із локаціями смачного частування. Відвідувачі зможуть придбати ковбаски та овочі на грилі, паніні, бургери, випічку, солодощі. А також будуть фреші та лимонади, чай та кава, молочні коктейлі. І, звісно, солодка вата та морозиво й багато іншого.
 

 

 

 

 


Маємо надію, що такий фестиваль стане щорічною міською традицією.

Фестиваль проходитиме за ініціативи керівника проекту Школа Супружеской Жизни Олега Олійника під патронатом міського голови Андрія Панкова та голови Донецької облдержадміністрації Павла Жебрівського при активній підтримці Департаменту сім`ї, молоди та спорту Донецької облдержадміністрації, Управління з гуманітарних питань Краматорської міської ради, Міжконфесійної ради церков, Управління освіти та за участі громадських організацій та підприємців міста.

Ласкаво просимо!

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелами:

https://www.facebook.com/events/228375041254305/

http://акмц.укр/pres-anons-o-festivali-simyi-v-m-kramatorsk/

 

 

Переглядів: 495 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 28.03.2024, 17:06
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024