Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Травень » 27 » Відзначення 100-річчя Товариства у Броварській МРО ТЧХУ, що на Київщині
10:28
Відзначення 100-річчя Товариства у Броварській МРО ТЧХУ, що на Київщині

 

СВЯТО У БРОВАРАХ

 

 

 

 

 

 

18 травня у великій залі Броварської районної державної адміністрації відбулись

урочисті збори, присвячені 100-річчю Товариства Червоного Хреста України.

 

 

На святі були присутні: керівники міста Бровари та Броварського району, волонтери Товариства Червоного Хреста, керівники навчальних закладів, громадських організацій міста та району.

 

 

 

 

 

 

Червоний Хрест – найвідоміший символ милосердя на планеті. Створений 1863-го року у Женеві – на першій конференції Товариства. В Україні ж організація Товариства Червоного Хреста існує вже 100 років. Саме з 18 квітня (з дня створення) розпочато хвилю святкувань, приуроченої події створення цієї благодійної організації. У районі та місті Бровари Товариство представлене Броварською міськрайонною організацією Товариства Червоного Хреста України.


У 1992 році Президентом України видано «Указ про Товариство Червоного Хреста України», за яким воно визнається єдиним національним Товариством Червоного Хреста України на території нашої держави, уповноваженим сприяти органам державної влади в їхній діяльності в гуманітарній сфері.

 

 

З вітальним словом до присутніх звернулись заступник голови Броварської районної державної адміністрації Ю.С. Плакся, голова Броварської районної ради С.М. Гришко, Броварський міський голова І.В. Сапожко.

 

 

На святі відзначили працівників Броварської міськрайонної організацієї Товариства Червоного Хреста України Почесними грамотами та Подяками рапйдержадміністрації.

 

 

 

 


 

Голова Броварської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста, заслужений працівник соціальної сфери України Л.Б.Драпей привітала присутнім зі святом та вручила нагороди.

 

 

 

 

 

 

Представники Броварського районного будинку культури та м. Бровари подарували присутнім творчі вітання.

 

 

Довідково:

 

 

 

 

18 травня в Броварському районі проходило багато офіційних заходів, тому не всі запрошені з апарату райдержадміністрації змогли прийти на урочисті збори. Тож на початку колегії , яка відбулася 24 травня, голова Броварської міськрайонної організації Товариства Червого Хреста Л.Б.Драпей вручила керівництву Броварської районної державної адміністрації Почесні грамоти МРО ТЧХУ та ювілейні монети номіналом 5 гривень з нагоди відзначення 100-річчя створення Товариства Червоного Хреста України.

 

Фото – прес-служб Броварської МРО ТЧХУ та РДА

За джерелами:

http://www.brovary-rda.gov.ua/novini

http://redcross-br.at.ua/news/2018-05-22-212

 

 

Переглядів: 407 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 19:06
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024