Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Травень » 27 » Кім Чен Ин у бесіді з Мун Чже Іном заявив про твердий намір зустрітися з Трампом
13:06
Кім Чен Ин у бесіді з Мун Чже Іном заявив про твердий намір зустрітися з Трампом

 

ОБНАДІЙЛИВА ЗАЯВА

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Кім Чен Ин у бесіді з Мун Чже Іном заявив про твердий намір зустрітися з Трампом

 

 

Президент Південної Кореї Мун Чже Ін і керівник Північної Кореї Кім Чен Ин провели у прикордонному пункті Пханмунджом другі переговори за місяць, під час яких північнокорейський лідер підтвердив свій намір зустрітися з президентом США Дональдом Трампом.

 

Про це повідомляє УНН з посиланням на північнокорейське телеграфне агентство KCNA.

 

Під час цієї зустрічі лідери держав прийшли до “задовільного консенсусу” щодо проблем регіону, висловили готовність “спільно працювати над здійсненням денуклеаризації Корейського півострова”, а також домовилися провести ще одну зустріч.

 

“Лідери Півночі і Півдня домовилися провести 1 червня міжкорейські переговори на високому рівні і просувати прискореними темпами галузеві переговори, включаючи переговори військових і переговори по лінії Червоного Хреста”, — сказано в повідомленні.

 

Крім того, під час зустрічі глава КНДР, як вказує KCNA, підтвердив свою “тверду прихильність” ідеї провести саміт з президентом США Дональдом Трампом 12 червня. За інформацією агентства, Кім Чен Ин висловив Мун Чже Іну подяку за зусилля, які він доклав для того, щоб ця зустріч відбулася.

 

Нагадаємо, американський президент Дональд Трамп 23 травня відмовився від першого в історії американо-північнокорейського саміту, який планувалося провести у Сінгапурі 12 червня. У посланні Кім Чен Ину американський лідер вказав на те, що США і КНДР довго обговорювали зустріч лідерів двох країн. “Я дуже хотів зустрітися з вами. На жаль, після ваших останніх заяв, в яких відчувалася відкрита ворожість, я вважаю недоречним проведення цього саміту”, - написав Трамп. “Ви говорите про можливості своєї ядерної зброї, але наші можливості настільки великі, що я молю Бога про те, щоб ми його ніколи не використовували”, — зазначав глава американської адміністрації.

 

Однак пізніше господар Білого дому розмістив у своєму мікроблозі в Twitter повідомлення, що Вашингтон і Пхеньян ведуть продуктивні переговори щодо зустрічі американського лідера з керівником КНДР Кім Чен Ином, місце і час її проведення можуть залишитися незмінними.

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://www.unn.com.ua/uk/news/1732920-kim-chen-in-u-besidi-z-mun-chzhe-inom-zayaviv-pro-tverdiy-namir-zustritisya-z-trampom

 

 

Переглядів: 450 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 05:42
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024