Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Травень » 29 » Під час пожежі в Куїнсі, одному з округів Нью-Йорка, постраждали 9 пожежників, багато родин залишилися без житла
21:34
Під час пожежі в Куїнсі, одному з округів Нью-Йорка, постраждали 9 пожежників, багато родин залишилися без житла

 

ЧЕРВОНИЙ ХРЕСТ ДОПОМАГАЄ ПОГОРІЛЬЦЯМ

 

 

 

 

 

 

Під час пожежі в Куїнсі, одному з округів Нью-Йорка, постраждало 9 пожежників, десятки родин

залишилися без даху над головою. Червоний Хрест Америки надає погорільцям необхідну допомогу.

 

 

У ніч з суботи на неділю у 7-ми поверховому домі, розташованому в районі Елмхурст, спалахнула пожежа. Через пізню годину мешканці не відразу звернули увагу на вогонь у будівлі. Полум'я швидко поширилося, і коли підоспіли пожежники, горіла більша частина верхнього поверху.

 

До гасіння пожежі були залучені 170 пожежників. Через особливості планування будинку і легкозаймисті оздоблювальні матеріали локалізувати осередок займання вдалося не відразу. У боротьбі з вогнем постраждали 9 пожежників, 6 з яких були доставлені у найближчу лікарню, а 3 була надана допомога на місці. Медики запевняють, що життю постраждалих нічого не загрожує, але їм належить пройти інтенсивний курс лікування.

 

За попередніми даними ніхто з мешканців не постраждав. Та через пожежу без даху над головою залишились десятки сімей. Багато з них у шоковому стані і не розуміють, що їм тепер робити. Люди впевнені, що тільки завдяки випадковості, ніхто з них не загинув.

 

«Моя квартира зруйнована. Все знищено», - каже Ніколя Канонг, одна з постраждалих.

 

Аджмейн Аоіон, 12-літній хлопчик, родина якого також залишилася без житла, розповів, що мама зазнала великого потрясіння, через що її довелося госпіталізувати. «Спочатку ми побачили полум'я, а потім все затягнуло димом. Нам не залишалося нічого іншого, як втекти від пожежі у тому, у чому стояли», - пригадує хлопчик.

 

Через критичний стан постраждалих, представники Червоного Хреста Америки втрутилися у ситуацію. Двом сім'ям уже виділили тимчасове житло, іншим погорільцям надається посильна допомога. Волонтери і співробітники Червоного Хреста обіцяють підтримати погорільців у цю важку годину. Влада міста також заявила, що зробить для них «все можливе».

 

Довідково:

 

Куїнс (англ. Queens / kwinz /, розм. Квінс) - найбільше за територією (280 км²) і друге за населенням боро Нью-Йорка. Розташоване на острові Лонг-Айленд і омивається Атлантичним океаном. Це найбільш неоднорідна за етнічним складом частина міста.

Тут знаходиться Міжнародний аеропорт імені Джона Кеннеді, а також аеропорт «Ла Гуардіа». У Квінсі базується бейсбольна команда «Нью-Йорк Метс», проходить Відкритий чемпіонат США з тенісу.

За оглядам Американського товариства, з 2005 року емігранти становлять 47,6% жителів Куїнса. З населенням в 2,3 мільйона осіб це другий за кількістю жителів округ Нью-Йорка (після Брукліна) і 10-й по щільності населення округ в Сполучених Штатах. Якби кожен район Нью-Йорка став незалежним містом, то Бруклін і Куїнс були би третім і четвертим містами за чисельністю населення в США, поступаючись Лос-Анджелесу і Чикаго.

Тут є кілька ділових кварталів, таких як Лонг-Айленд-Сіті, розташованого на береговій лінії Куїнса навпроти Манхеттена. В Куїнсі збудований хмарочос «One Court Square» - найвищий у Нью-Йорку після Манхеттена, який є також найвищою будівлею на всьому острові Лонг-Айленд-Сіті.

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

https://usa.one/2018/05/pri-pozhare-v-kuinse-postradalo-9-sotrudnikov-fdny-desyatki-lyudej-ostalis-bez-zhilya/

 

 

 

Переглядів: 384 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 23.04.2024, 22:22
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024