Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Червень » 9 » Забіг «Здоровий лікар – здорова нація» відбувся сьогодні у Львові
12:54
Забіг «Здоровий лікар – здорова нація» відбувся сьогодні у Львові

 

НЕ БІЖІТЬ ДО ЛІКАРЯ! БІЖІТЬ РАЗОМ З ЛІКАРЕМ!

 

 

 

 

 

 

9 червня у Стрийському парку відбувся

забіг «Здоровий лікар – здорова нація»

 

 

9 червня 2018 року о 9:30 год. у Стрийському парку відбувся забіг «Здоровий лікар – здорова нація».Захід присвячений професійному святу медичних працівників, яке відзначатимемо зовсім скоро – 17 червня.

 

 

 

 

 

 

За підтримки Департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА захід організувало Українське лікарське товариство у Львові. Учасниками пробігу були лікарі та члени їх родин, а також небайдужі жителі міста Львова. Забіг проводиться УЛТ у Львові п’ятий рік поспіль.У цьому році гасло забігу – «Не біжіть до лікаря! Біжіть разом з лікарем!».

 

 

 

 

 

 

Всі учасники пройшли попередню реєстрацію. Більшість з них вже мають на сайті, який можна знайти за посиланням: https://runstyle.net/events/zdorovyj-likar-zdorova-natsiya/

 

 

 

 

 

 

 

Дистанція пробігу: 2,0 км, 5,0 км; діти до 7 років – 100 м., діти віком від 8 до 14 років – 500м. Старт, фініш забігу та маршрут пролягав доріжками Стрийського парку у Львові.

 

 

 

 

 

 

 

"Щоб не було жодних несподіванок, учасникам змагань перед стартом вимірюємо артеріальний тиск", - пояснила п. Леся Луць, медичний працівник Львівського діагностичного центру, в якому сворена і діє Асоціація лікарів-католиків, духовним наставником якої став о. Корнилій Яремак, ЧСВВ. Іван Луць, чоловік п.Лесі, обраний президентом цієї Асоціації. Він допомагав дружині у вимірюванні тиску учасникам, так як всі поспішали завчасу потрапити на старт.

 

 

 

 

 

 

 

 

Урочисту частину відкрив голова УЛТ у Львові Олег Дуда.

"Метою заходу є створення позитивного іміджу сучасного лікаря, який своїм прикладом заохочує громадян до здорового способу життя та відповідального ставлення до свого здоров’я. Цього року в межах забігу були запропоновані такі дистанції: 5 км, 2 км – загальні дистанції, 500 м – для учасників віком від 8 до 14 років, 100 м – для найменших учасників віком до 7 років", - зазначив Олег Дуда, голова Українського Лікарського Товариства у Львові.

 

 

 

 

 

 

У церемонії відкриття змагань взяла участь Ірина Микичак – директор департаменту охорони здоров'я Львівської облдержадміністрації, котра надихнула спортсменів на добрі старти і побажала всім відмінних результатів.

 «Оскільки більшість людей веде пасивний спосіб життя, і медики не є винятком, то такі забіги є вкрай актуальними та важливими. Ми хочемо подати хороший приклад як дбати про своє здоров'я. Тому займатесь спортом, щоб залишитись здоровими!», - наголосила Ірина Микичак, директор департаменту охорони здоров’я ЛОДА. 

 

 

 

 

 

 

 

З вітальним словом до присутніх звернувся президент СФУЛТУ, проректор з лікувальної роботи ЛНМУ ім.. Данила Галицького Андрій Базилевич.

 

 

 

 

 

 

На змагання прийшли і старі, і малі. Родина Мельників, - Юрія і Наталії, - прийшли на забіг з дочкою Килиною, котрій щойно виповнився 1 рік 2 місяці.

 

 

 

 

Дочка Мельників – наймолодший учасник забігу. Її нагородили медаллю.

 

 

 

 

 

 

Змагалися на дитячій дистанції також і діти голови УЛТ у Львові Олега Дуди – Доменіка і Роман.

 

 

 

 

 

 

Клуб ім.Юрія Липи, який створено при УЛТ у Львові, представила Ніні Байко (Сологуб).

 

 

 

 

 

 

На змагання прибули також учасники і з-за кордону. Серед них лікар-проктолог з Нью-Йорку, член УЛТ Північної Америки, випускник ЛНМУ ім. Данила Галицького 1989 р.  Михайло Фультес.

 

 

 

 

 

 

 

Від спонсорів, компанії «STADA» , виступила Оксана Волошин.

 

 

 

 

 

 

 

Переможці забігу отримали грамоти та цінні подарунки.

 

 

 

 

 

 

 

Червоний Хрест на цей раз не виставив свою команду. Але керівництво пообіцяло на наступний рік виправити цю ситуацію.

 

 

 

 

 

Червоний Хрест Львівщини взяв на себе обов'язки інформаційного спонсора. З чогось починати потрібно, і це обнадіює на тіснішу співпрацю в майбутньому.

 

 

 

 

 

 

Реєстраційний внесок становив - 100 грн. Зроблено і винятки: для дітей, медичних працівників, учасників збройного конфлікту на сході України, участь у змаганнях була - безкоштовною.

 

 

 

 

 

Після завершення забігу учасникам та гостям демонстрували свої навики хлопці з карате-клубу «Ураган». Також була проведена лотерея для учасників нинішніх змагань з бігу.

 

 

Фото – автора

Ірина Апостолюк,

голова Личаківської РО м. Львова ТЧХУ

 

Переглядів: 520 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 24.04.2024, 04:12
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024