Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Червень » 13 » Київська обласна дитяча школа безпеки «KidSafe» - в центрі уваги 10 департаментів ОДА та її партнерів
21:40
Київська обласна дитяча школа безпеки «KidSafe» - в центрі уваги 10 департаментів ОДА та її партнерів

 

ТУРБУЮЧИСЬ ПРО БЕЗПЕКУ ДІТЕЙ

 

 

 

 

 

 

Київська обласна дитяча школа безпеки «KidSafe» -

в центрі уваги 10 департаментів ОДА та її партнерів.

 

 

12 червня 2018 року у м. Києві, у присутності 10 департаментів, управлінь та інших структурних підрозділів відбулося засідання робочої групи з питань впровадження та реалізації пілотного проекту Київської обласної дитячої школи безпеки «KidSafe», започаткованої службою у справах дітей та сім’ї Київської обласної державної адміністрації.
 

 

Одноголосно було підтримано проект та підписано Резолюцію, яка обумовлює рекомендації для врегулювання відповідних проблемних питань і сприяє вирішенню першочергових завдань по проведенню ряду заходів та міроприємств по реалізації КОДШБ «KidSafe» в Київській області.
 

Участь у обговоренні можливих альтернатив взаємодії суб’єктів та основних напрямків розмежування їх діяльності взяли керівники та представники Департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання,Управління фізичної культури і спорту, Департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації, Департамент охорони здоров'я Київської обласної державної адміністрації.

 

Були запрошені також й інші суб’єкти, задіяні у Програмі, як Головне територіальне управління юстиції, Головне управління ДСНС України, Головне управління Національної поліції в Київській області, Київський рибоохоронний патруль та Київська обласна організація Товариства Червоного Хреста України.

 

З метою впровадження інноваційних форм та методів роботи з дітьми і молоддю щодо формування культури безпечної життєдіяльності начальником служби у справах дітей та сім’ї Київської обласної державної адміністрації Nataliya Onopriyenko було успішно презентовано пілотний проект КОДШБ «KidSafe».

 

Цей проект є системою різносторонніх заходів з основ безпеки життя, формування у дітей та молоді культури безпечної життєдіяльності та мотивації до здорового, активного способу життя, критичного мислення, фінансової грамотності, виховання патріотизму, моральності та формування загальнолюдських цінностей у підростаючого покоління, сприяння фізичному, сексуальному та емоційному розвитку молоді.

 


Голова засідання робочої групи з питань впровадження та реалізації пілотного проекту КОДШБ «KidSafe» заступник голови Київської обласної державної адміністрації В'ячеслав Кучер (Viacheslav Kucher) наголосив, що подальша доля такого проекту дасть змогу створити умови для сприяння консолідації зусиль суспільства у вирішенні проблем безпеки та виживання дітей України в умовах дії шкідливих і небезпечних факторів природного, техногенного, соціально-економічного, криміногенного та медико - біологічного характеру.

 

Фото – прес - служби Київської ОДА.

За джерелом:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=225587971503922&set=pcb.225587554837297&type=3&theater

 

Переглядів: 390 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 23.04.2024, 16:08
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024