Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Червень » 15 » День медичного працівника у Львівському обласному госпіталі інвалідів війни та репресованих ім. Ю. Липи
17:07
День медичного працівника у Львівському обласному госпіталі інвалідів війни та репресованих ім. Ю. Липи

 

 

ЧЕРВОНИЙ ХРЕСТ – У  МЕДИКІВ ГОСПІТАЛЮ

 

 

 

 

 

 

 

День медичного працівника - у Львівському обласному

госпіталі інвалідів війни та репресованих ім. Юрія Липи

 

 

 

 

 

 

 

Петро Федунь, в.о.генерального директора госпіталю відкрив урочисті збори з нагоди Дня медичного працівника. Він привітав присутніх зі святом, побажав міцного здоров'я і подальших успіхів у роботі.

 

 

 

 

 

 

 

Потім слово надали Ірині Апостолюк, члену правління Львівської ОО ТЧХУ, голові Личаківської РО м. Львова ТЧХУ. Ірина Федорівна не тільки привітала колектив госпіталю з професійним святом, але і вручила Петру Івановичу з нагоди Дня медика і 100-річчя ТЧХУ Подяку Львівської ОО ТЧХУ за його внесок у справи милосердя і зміцнення первинного осередку Товариства у медичному закладі, який він очолює.

 

 

 

 

 

 

"Нагорода, - сказала Ірина Федорівна, - яку вручаємо сьогодні Петру Івановичу, це заслуга його багатолітньої опіки над первиною організацією Товариства у госпіталі. Низький уклін вам за це і подяка від усієї червонохрестної громади Львівщини, шановний Петре Івановичу!".

 

 

 

 

 

 

 

«Ця Подяка Львівської обласної організації Товариства Червоного Хреста України – не лише моя особиста заслуга, але і всього нашого колективу, який розуміє всі складності даного моменту і робить все для того, щоб партнерські стосунки між нашими організаціями все більше міцніли і розвивалися», - сказав у подячному слові Петро Іванович.

 

 

 

 

 

 

Довідково:

 

 

Первинний осередок Червоного Хреста госпіталю вже багато років поспіль очолює медичний статистик Ірина Дмитрівна Назарко (на знімку). Їй також вручена Подяка ЛОО ТЧХУ з нагоди Дня медика і 100-річчя ТЧХУ.

 

Ірина Дмитрівна ретельно веде документообіг, організовує благодійні акції, бере участь у проведенні Всеукраїнських місячникеів ТЧХУ. Нагадаємо, що первинна організація Червоного Хреста об'єднує в госпіталі 400 членів Товариства.

 

КЗ ЛОР «Львівський обласний госпіталь інвалідів війни та репресованих ім. Ю. Липи» є головним медичним закладом у Львівській області, що надає кваліфіковану, спеціалізовану, стаціонарну та поліклінічну лікувально-профілактичну допомогу ветеранам війни та особам, на яких поширюється чинність Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту». Госпіталь організовує та забезпечує надання високоспеціалізованої стаціонарної та лікарсько-консультативної медичної допомоги, здійснює функції організаційно - методичного центру медичного обслуговування ветеранів війни та учасників збройного конфлікту на сході України, що проживають на Львівщині.

 

(Докладніше див. - http://www.health-loda.gov.ua/files/gospinvdovidka.pdf ).

 

 

Фото – Ірини Дзіклевич

Прес - служба Львівської ОО ТЧХУ

Переглядів: 456 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 24.04.2024, 00:56
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024