Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Червень » 15 » Турбота Червоного Хреста і райадміністрації м. Звенигородка, що на Черкащині, про молоду зміну
21:49
Турбота Червоного Хреста і райадміністрації м. Звенигородка, що на Черкащині, про молоду зміну

ЗА ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ

 

 

 

 

 

 

Фестиваль – конкурс для школярів провели Червоний Хрест

і райдержадміністрація у м. Звенигородка, що на Черкащині.

 

 

 

 

 

 

 

 

«Молодь обирає здоров'я» - таке гасло фестивалю - конкурсу, який декілька років поспіль проводиться відділом освіти Звенигородської районної державної адміністрації та районною організацією Товариства Червоного Хреста України.

 

 

 

 

 

 

Мета заходу - формування, популяризації та пропаганди здорового способу життя серед дітей і молоді, запобігання негативним проявам серед дітей, виявлення та підтримка талановитих підлітків.

 

 

 

 

 

 

Учасники конкурсу – команди загальноосвітніх шкіл району. Знаменно, що захід проводиться на початку літніх канікул – пори оздоровлення та певної самостійності школярів.

 

 

 

 

 

Цьогоріч програмою фестивалю передбачені конкурси літературно-музично-спортивних міні-композицій, плакатів, фотографій та вікторина «Що я знаю про здоровий спосіб життя».

 

 

 

 

 

Крім того, до проведення дійства долучилися і найменші прихильники здорового способі життя: вихованці закладів дошкільної освіти, юний баяніст Матвій Лапський, молодша та старші групи танцювального гурту «Смайлики», які своїми виступами підтримували здорову атмосферу серед глядачів.

 

 

 

 

За результатами конкурсних змагань найкращі вміння у пропаганді здорового способу життя продемонструвала команда «Здоров'ячко» Звенигородської спеціалізованої школи І-Ш ступенів імені Тараса Шевченка, тож і перемогла, зайнявши І місце. ІІ місце виборола команда «Антивірус» Звенигородської спеціалізованої школи №1. Ш місце - команда «Вітамінки» Шевченківського навчально-виховного комплексу І-Ш ступенів.

 

 

 

 

На завершення фестивалю команди отримали грамоти та подарунки, а всі учасники – солодощі від районної організації Товариства Червоного Хреста України.

 

 

Фото - автора

Наталія Лисенко,

методист районного методичного кабінету відділу освіти.

м. Звенигородка, Черкаська обл.

Переглядів: 375 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.04.2024, 05:01
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024