Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Червень » 19 » Львівський обласний клінічний діагностичний центр відзначив День медичного працівника
21:26
Львівський обласний клінічний діагностичний центр відзначив День медичного працівника

 

У ДЕНЬ МЕДИКА - НАГОРОДИ КРАЩИМ

 

 

 

 

 

 

 

Львівський обласний клінічний діагностичний центр

відзначив День медичного працівника.

 

 

 

 

 

 

 

 

Сьогодні, 19 червня, у Львівському обласному клінічному діагностичному центрі відзначили День медичного працівника, який з об'єктивних причин не випадало провести у третю неділю червня, як гласить Указ Президента.

 

 

 

 

 

 

Вітальне слово проголосив і вручив Подяки кращим працівникам Роман Михайлович Пукаляк, головний лікар медичного закладу. Нагороди були від Львівської обласної ради, ЛОДА, ЛМР та ін. організацій. В урочистостях взяла участь також і член правління Львівської ОО ТЧХУ, голова Личаківської РО м. Львова ТЧХУ Ірина Апостолюк.

 

 

 

 

 

 

За дорученням президії Львівської обласної організації Товариства Червоного Хреста України Ірина Федорівна вручила з нагоди Дня медика і 100 - річчя ТЧХУ Подяку Товариства Львівщини - головному лікареві ЛОКДЦ Роману Михайловичу Пукаляку. У вітальному слові вона сказала, що знає Романа Михайловича з тих пір як він ще був студентом Львівського національного медичного університету ім.Данила Галицького і проходив у Червоному Хресті виробничу практику.

 

 

 

 

 

 

Тому сьогодні їй дуже приємно вручати цю нагороду п. Роману, як зрілому і заслуженому у медичному світі керівнику: «За активну участь у гуманній діяльності, пропаганді ідей доброти і милосердя, вагомий внесок у розвиток руху милосердя, активну і плідну співпрацю з обласною організацією Товариства Червоного Хреста України та з нагоди 100-річчя Червоного Хреста України».

 

 

 

 

 

 

Роман Михайлович у слові - відповіді сказав, що у цій Подяці є внесок кожного з 90 членів первинної організації Червоного Хреста, яка діє з початку заснування їх медичного закладу, а це у жовтні виповниться вже цілих 30 років, і за цей час вона завоювала добру славу на ниві милосердя.

 

 

 

 

 

 

Словом, День медичного працівника пройшов у Львівському обласному клінічному діагностичному центрі на високому рівні і з надією на ще тіснішу співпрацю з Червоним Хрестом у майбутньому.

 

 

Фото – Зоряни Сорочинської

Прес - служба Львівської обласної організації ТЧХУ

 

 

Переглядів: 616 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 06:08
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024