Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Червень » 29 » Потонулий автомобіль і провали на дорогах: рятувальники ліквідовують наслідки стихії га Львівщині
21:32
Потонулий автомобіль і провали на дорогах: рятувальники ліквідовують наслідки стихії га Львівщині

 

 

ЗШР «ГОРС» - РОЗЧИЩАЄ ТУРИСТИЧНІ СТЕЖКИ

 

 

 

 

 

 

Червонохрестівці Львівщини – на ліквідації наслідків злив і паводків, а також буревіїв у горах.

 

 

 

Сьогодні, 29 червня, внаслідок сильних дощів у трьох районах Львівської області відбулося підтоплення 25 житлових будинків, 6 підвалів, 60 присадибних ділянок та 1 місцевої автомобільної дороги, постраждав 1 автомобіль. Пошкоджено 2 дороги місцевого значення. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України.

 

У селі Зарічне Стрийського району вийшла з берегів річка Турянка, що призвело до підтоплення 40 присадибних ділянок та 25 житлових будинків (в окремих будівлях рівень сягав 30 см.). Загрози життю місцевого населення нема, рівень води поступово спадає. Для з’ясування обставин та надання допомоги на місці події працюють рятувальники 8 державної пожежно-рятувальної частини м. Стрий, задіяно 2 одиниці пожежно-рятувальних автомобілів, 2 мотопомпи, 1 глибинний насос та 11 чоловік особового складу. Залишається підтопленими 10 присадибних ділянок. Підрозділами ДСНС відкачано воду з 15 житлових будинків. Поряд з тим нижче с. Зарічне внаслідок виходу на заплаву річки Свіча підтоплено місцеву автомобільну дорогу.

 

У тому ж районі між селами Баня Лисовицька та Воля Задеревецька внаслідок виходу на заплаву річки Сукіль підтоплено місцеву автомобільну дорогу, така ж біда в селі Малі Дідушичі через вихід на заплаву річки Свіча. А біля с. Любінці внаслідок підйому річки Стрий відбулось підтоплення автомобіля «Volkswagen Passat B3». Силами відділення 8 державної пожежно-рятувальної частини м. Стрий автомобіль підтягнуто до берега.

 

У Турківському районі постраждали від сильних опадів села Завадівка та Лисинець, а в райцентрі

 

виникло підтоплення підвального приміщення школи. Через зливи у селі Рибник Дрогобицького району перед мостом сталося провалля дорожнього полотна місцевого значення, чим обмежено доїзд до водозабірного пункту «Рибник» та до с. Довге Гірське (об’їзд можна здійснити через с. Сопіт Сколівського району).

 

Довідково:

 

Волонтери ЗШР Червоного Хреста Львівщини «ГОРС» також задіяні у ліквідвції наслідків стихії. Вони у горах розчищають від буревію туристичні стежки і обслідують місця, які можуть бути вогнищем для зсувів. Там де паводок наробив біди, вони зараз наводять лад. Особливу увагу надають населеним пунктам, що обіч річки Свіча, на якій вже кілька років підряд проходять змагання водників у кращому кермуванні каноє і байдарками.

 

Фото – з відкуритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://www.expres.ua/news/2018/06/29/299855-potonulyy-avtomobil-provaly-dorogah-ryatuvalnyky-likvidovuyut-naslidky

 

Переглядів: 442 | Додав: Admin
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 09:15
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024