Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Липень » 6 » Бувальщина: Дивний випадок стався в Індонезії - жінку змило у море, а через півроку вона спливла …живою
21:44
Бувальщина: Дивний випадок стався в Індонезії - жінку змило у море, а через півроку вона спливла …живою

 

Н Е В Ж Е   Ч У Д О?

 

 

 

 

 

 

 

Жінка, котру хвиля змила у море, знайшлася

після зникнення через півроку. Фото: pixabay

 

 

Неймовірна історія сталася з жінкою у Індонезії. Якось так сталося, що 52-річну Нінінг Сунарсіх неподалік міста Сукабумі змило нп пляжі хвилею і понесло в море. Тоді ніхто не прийшов їй на допомогу, а рятувальники так і не змогли знайти тіло потерпілої. Через кілька тижнів безуспішних пошуків місцева влада згорнула рятувальну операцію й оголосила Сунарсіх мертвою.

 

 

 

 

 

 

 

Жінка зникла у морі на півроку. Її повернення не має логічного пояснення. Фото: detik.com

 

 

Однак родичі відмовлялися визнати факт смерті індонезійки. Наприкінці червня її дядькові, за його розповідями, наснився сон, що Сунарсіх чекає рідних на одному з пляжів неподалік місця зникнення.

 

Коли сон повторився кілька разів, він розповів про нього родині, і вони вирушили на пляж 30 червня, але пошуки не увінчалися успіхом. Однак на ранок наступного дня вони повернулися на місце пропажі і виявили Сунарсіх непритомною. На ній був той самий одяг, що і в день зникнення.

 

Нінінг Сунарсіх доправили до лікарні. Лікарі зазначили плачевний стан індонезійки, але запевнили, що вона скоро видужає. Очільник рятувальної служби міста Сукабумі Аулія Соліханто підтвердив інформаційному порталу CNN Indonesia достовірність історії.

 

 

Наразі інцидент розслідується, але, цілком ймовірно, обставини вдасться з'ясувати тільки після того, як врятована жінка зможе розмовляти.

 

 

Нагадаємо, жінку з чотирма дітьми ледь не віднесло в море на катамарані. Крім цього, ми писали, що в Приморську Запорізької області людей віднесло у відкрите море на матраці.

 

 

 

Фото – www. рixabay i з сайту detik.com

За джерелом:

https://ukr.segodnya.ua/lifestyle/fun/zhenshchinu-uneslo-volnoy-v-more-i-spustya-polgoda-ona-vsplyla-zhivaya-1152244.html

 

 

Переглядів: 453 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 28.03.2024, 14:11
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024