Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Липень » 8 » Сьогодні – останній день тренінгів на Зльоті волонтерів ЗШР Червоного Хреста України у Києві
21:42
Сьогодні – останній день тренінгів на Зльоті волонтерів ЗШР Червоного Хреста України у Києві

 

ЗАВЕРШЕННЯ НАВЧАНЬ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

І в останній день Зльоту у волонтерів було чимало роботи: знайомство з новітніми інструкціями, робота

на муляжах, обмін адресами з новими друзями, загальне селфі, отримання сертифікатів, прощальний обід.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Кожен день навчань був цікавим і корисним. А вчора був, напевно, найяскравіший та найдинамічніший час - день практичних навчань і симуляцій.

 

 

 

 

 

 

Волонтери Червоний Хрест України та Белорусское Общество Красного Креста (БОКК) / The Belarus Red Cross Society відпрацювали пошуково-рятувальні роботи при завалі, теракті у ТРЦ та при нічному падінні літака на поле. Грим, димова машина, вибухи, крики постраждалих - все було схоже на реальні картини надзвичайних ситуацій. Ще більше знань і навичок для забезпечення безпеки в Україні!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Прощаючись, колеги з Білорусі залишили такий запис (збережено мову оригіналу):

 

«С 6 по 8 июля команда специалистов Белорусского Красного Креста участвует в учениях по реагированию на ЧС, организованных Красным Крестом Украины.

Волонтеры и сотрудники Украинского и Белорусского Красного Креста отрабатывают проведение поисково-спасательных работ при завалах, терактах в ТРЦ и при ночном падении самолета в поле. Грим, дымовая машина, взрывы, крики пострадавших... -- условия максимально приближенные к реальным!

Ждем украинских коллег на нашей Международной школе по реагированию на ЧС, которая откроется уже 25 июля под Борисовом».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Участь у навчаннях взяло й керівництво Національного комітету Товариства Червоного Хреста України на чолі з генеральним директором Лілією Білоус, головою представництва Міжнародної Федерації Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця в Україні Горхмаз Гусейновим, представником Міжнародного Комітету Червоного Хреста, делегатом Данського Червоного Хреста в Україні Антуаном Тер’є.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Загальна кількість залучених представників загонів швидкого реагування склала близько 100 осіб. В навчаннях брала участь й команда зі Львова у складі 4 осіб. Це – представники ЗШР ЛОО ТЧХУ «ГОРС». Подія відбулася за підтримки Міжнародного Комітету Червоного Хреста.

 

 

 

Фото – прес-служби ТЧХУ

Прес-служба Львівської ОО ТЧХУ

 

 

Переглядів: 500 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 09:13
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024