Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Липень » 10 » Влада Херсонщини організувала дітям загиблих воїнів на сході країни відпочинок у літньому таборі в Швеції
12:42
Влада Херсонщини організувала дітям загиблих воїнів на сході країни відпочинок у літньому таборі в Швеції

 

 

ОПІКА – НА ДОВГІ РОКИ

 

 

 

 

 

 

 

 

На Херсонщині дбають про підростаючу зміну,

батьки яких полягли у боях на Донеччині.

 

 

 

 

 

 

 

 

Комунальне неприбуткове соціальне підприємство «Оберіг» Херсонської обласної ради проводить активну роботу, спрямовану на відпочинок та оздоровлення влітку дітей цієї категорії.

 

Зокрема, у рамках програми «Коло» було організовано поїздку до кінного клубу, на території якого учасники заходу поєднали активний відпочинок і спокійне споглядання за казковими краєвидами. Транспортний засіб для проїзду сімей до місця відпочинку на благодійній основі надало Головне управління національної поліції в Херсонській області, повідомляє Херсон.city.

 

 

У рамках святкування Дня матері та завдяки тісній співпраці з Жіночим Клубом «Ініціатива» для матерів загиблих воїнів був проведений святковий концерт. А по запрошенню народного депутата Верховної Ради Ольги Богомолець для херсонських матерів була організована поїздка до Києва на святкову зустріч.

 

 

Не оминув «Оберіг» і можливості познайомити підопічні родини з історико-розважальним комплексом «Зелені хутори Таврії». Запрошення отримали всі родини з Херсонської області і обласного центру.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Крім програми «Коло», соціальне підприємство працювало і з програмою «Усмішка дитини», у рамках якої діти загиблих бійців відвідали виставу «Як стати піратом» в обласному академічному музично-драматичному театрі ім. Миколи Куліша, присвячену Дню захисту дітей.

 

 

 

 

 

 

 

Цей похід в театер відбувся завдяки співпраці з Червоним Хрестом.

 

 

Окрім того, дітям віком від 7 до 12 років була надана можливість відпочити у літньому таборі в Швеції, де для дітей були організовані екскурсії до столиці Швеції – Стокгольму (музей Ваза, королівський палац, луна-парк «Грена-Лунд»), а також малі екскурсанти попливли на лайнері до Фінляндії та назад.

 

Було також дві поїздки до аквапарку.

 

Відпочинок за кордоном відбувся за сприяння ГО «Ініціатива Е+» та відомої у Швеції та за кордоном художниці і громадської активістки Наташі Андерсон.

 

КНСП «Оберіг» ХОР висловлює подяку за співпрацю на благодійній основі всім вищезазначеним організація, а також Херсонській обласній раді на чолі з Владиславом Мангером, Херсонській обласній державній адміністрації та волонтерам Червоного Хреста.

 

 

У свою чергу, Херсонська обласна рада вдячна «Оберегу» за проведену роботу та впевнена у подальшій активній діяльності, спрямованій на допомогу військовослужбовцям та сім’ям загиблих учасників боїв на сході України.

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://kherson.ua.city/society/11058-oberig-organizuvav-dityam-zagiblikh-vojiniv-ato-vidpochinok-u-litnomu-tabori-v-shvetsiji

 

 

 

Переглядів: 423 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 00:45
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024