Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Липень » 12 » Червоний Хрест допоміг знайти брата в Австрії
21:09
Червоний Хрест допоміг знайти брата в Австрії

 

ПОШУК УВІНЧАВСЯ УСПІХОМ

 

 

 

 

 

 

Червоний Хрест допоміг нещодавно знайти брата в Австрії

 

 

 

Без допомоги небайдужих до чужої долі людей, співвітчизників не завжди вдається завершити добру справу- відновити родинні зв'язки тих, хто з різних причин їх втратив.

 

І довгі дні пошуку закінчуються радісним "Знайшлися!", коли прохання про допомогу в розшуку попадають до милосердних, доброзичливих людей, з допомогою яких відновлюються родинні зв'язки.

 

Служба розшуку Українського Червоного Хреста звернення про допомогу в розшуку надсилає до архівів, органів державної влади, різних спільнот до різних регіонів України, на території якого знаходиться ймовірно за запитом родина.

 

 

 

 

 

 

Цього разу такий запит надійшов від Австрійського Червоного Хреста. Йшлося про те, що потрібно допомогти розшукати рідних на Україні громадянинину Австрії, мама якого народжена на Тернопільщині.

 

Червоному Хресту Тернополя допомогла директор Нараївської ЗОШ Ольга Михайлівна. Ниточка пошуку привели на терени Львівщини, де і знайшлася родина запитувача з Австрії.

 

 

Марія Гупало, - сестра запитувача, була зворушена допомогою працівників Служби Розшуку Червоного Хреста у встановленні родинного зв'язку з братом з Австрії.

 

 

 

 

 

 

Зустріч з працівниками Львівської ОО ТЧХУ пройшла в зворушливій обстановці за розмовами про радісні події майбутніх родинних зустрічей, спогади, фотографії, татові розповіді про братів і сестер.

 

На жаль, тато вже не зможе порадіти такому запиту, тому що давно вже помер, але мама ще жива і тішиться таким радісним звісткам.

 

Та ще є родичі, які також будуть раді звістці про найдену родину в Австрії. Тож п. Марія написала листа родині і звернулась з проханням через Червоний Хрест передати його брату до Австрії.

 

 

 

 

Ми бажаємо гарного родинного спілкування та ніколи більше не розгубити тих кровних зв'язків, на яких побудоване наше родинне життя.

 

Розгубилися - шукайте один одного і милосердні серця людей - Вам допоможуть воз"єднатись!

 

 

 

Фото – автора

Ніна Добренька,

директор МСЦ Львівської ОО ТЧХУ

 

Переглядів: 573 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 13:30
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024