Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Липень » 19 » У дитячому оздоровчому таборі “Маяк”, що у м. Миколаєві, відбулось пожежно-рятувальне свято
21:40
У дитячому оздоровчому таборі “Маяк”, що у м. Миколаєві, відбулось пожежно-рятувальне свято

 

ЗАПОБІГТИ. ВРЯТУВАТИ. ДОПОМОГТИ

 

 

 

 

 

 

 

 

За участю Червоного Хреста у дитячому оздоровчому таборі

“Маяк” , що у м. Миколаєві, відбулось пожежно-рятувальне свято

 

 

17 липня співробітники Головного управління ДСНС України у Миколаївській області завітали з інформаційною програмою “Запобігти. Врятувати. Допомогти.” до дитячого оздоровчого табору “Маяк”, розташованого в с. Рибаківка Березанського району.

 

 

До заходу долучились волонтери Товариства Червоного Хреста та представник ювенальної поліції м. Миколаєва. На майданчику для зустрічі гостей зібрались всі загони табору. На юних відпочивальників чекали станції: «Піротехнічна», «Пожежна», «Порятунок на воді» та «Медична».

 

 

Фахівці ДСНС представили до уваги дітей макети вибухонебезпечних предметів, захисний одяг вогнеборців та піротехніків, первинні засоби пожежогасіння — вогнегасники, тощо. Дітлахи дізналися багато корисної інформації стосовно правил пожежної безпеки під час відпочинку на природі, у побуті та біля води. Поговорили рятувальники і про алгоритм дій при виявленні предметів, схожих на вибухонебезпечні, продемонстрували, як користуватися вогнегасником.
 

 

Друзі співробітників Служби порятунку — представники Червоного Хреста, розповіли дітям, як правильно робити штучне дихання, продемонстрували непрямий масаж серця на манекені та запросили бажаючих навчитись першій допомозі.

 

 

 

 

 

 


На завершення, активна малеча взяла участь у естафеті. Спочатку потрібно було подолати тунель-перешкоду, потім одягти спецодяг та загасити умовну пожежу.

 

 

Кожен охочий посидів та сфотографувався у сучасному пожежному автомобілі та головне поспілкувався із вогнеборцями.Загалом участь у акції взяли понад 350 дітей, котрі не тільки отримали позитивні враження та яскраві емоції, а й поповнили свої знання.

 

 

Фото – www.nikpravda.com.ua

За джерелом:

http://www.nikpravda.com.ua/u-dityachomu-ozdorovchomu-tabori-mayak-vidbulos-pozhezhno-ryatuvalne-svyato/

 

 

Переглядів: 462 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 04:33
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024