Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Липень » 21 » За добу в ДТП загинуло 26 осіб: поліція починає перевірку пасажирського транспорту
16:22
За добу в ДТП загинуло 26 осіб: поліція починає перевірку пасажирського транспорту

 

«ЕПІДЕМІЇ» ДТП В УКРАЇНІ – ПОКЛАСТИ КРАЙ!

 

 

 

 

 

 

 

В Україні з початку року у ДТП загинуло 1 тис. 237 осіб,

поліція починає перевірку пасажирського транспорту.

 

 

 

Про це повідомив заступник голови Нацполіції – керівник патрульної поліції Олександр Фацевич під час відеоселекторної наради, передає УНН із посиланням на прес-службу НПУ.

 

 

Як повідомляється, вчора внаслідок дорожньо-транспортних пригод загинуло 26 людей. Загалом з початку року в ДТП загинуло майже 1,3 тис. осіб. Зокрема, у червні в ДТП загинуло 223 людини, 2,5 тис. - були травмовані. Тож від сьогодні в Україні стартують спецзаходи з перевірки пасажирського транспорту, повідомили у Нацполіції.

 

 

“Рішення прийнято через низку дорожньо-транспортних пригод за участі пасажирського транспорту з великою кількістю загиблих”, - додали в НПУ. Фацевич вважає, у правоохоронців достатньо сил та засобів, аби виправити критичну ситуацію.

 

 

“В середньому за добу на патрулювання, зокрема, доріг державного значення, задіяно понад 1,5 тисячі поліцейських нарядів Департаменту патрульної поліції та груп реагування патрульної поліції з обласних підрозділів”, - повідомив Фацевич.

 

 

Також, він додав, що відсьогодні керівництво Нацполіції доручило Департаменту патрульної поліції та територіальним підрозділам поліції в областях та місті Києві спільно із територіальними підрозділами “Укртрансбезпеки” організувати проведення спільних превентивних заходів щодо перевірки правил та вимог перевезення громадян пасажирським транспортом та його технічного стану.

 

 

Особлива увага буде приділена автовокзалам та місцям стоянки транспорту, додав Фацевич.

 

 

Як повідомляв УНН, вчора, 20 липня, у Києві, на Старообухівській трасі, сталася ДТП: за попередньою інформацією, на проїжджій частині автодороги відбулося зіткнення та загоряння трьох автомобілів. У результаті аварії загинуло троє людей, ще двоє - травмовані. Також під Житомиром внаслідок ДТП загинуло 10 людей. На трасі “Київ-Одеса” загинуло ще п’ятеро осіб.

 

 

Довідково:

 

У м. Лисичанську на патрулювання разом з дорожньою поліцією виходить іноді й тамтешній ЗШР Червоного Хреста. Очолює його командир Петро Костиря.

 

 

 

 

Про одну з таких ДТП, де постраждалим надавали допомогу члени його загону, див. у репортажі «Прикра пригода», опублікованого 16 квітня 2018 р. - http://lviv-redcross.at.ua/blog/2018-04-16-13031

 

 

Фото ілюстративні – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://www.unn.com.ua/uk/news/1742608-za-dobu-v-dtp-zaginulo-26-lyudey-politsiya-pochinaye-perevirku-pasazhirskogo-transportu

 

Переглядів: 420 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 28.03.2024, 11:57
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024