Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Липень » 21 » Червоний Хрест – учасник чергувань на Суперкубку в Одесі, який відбувся 21 липня
19:00
Червоний Хрест – учасник чергувань на Суперкубку в Одесі, який відбувся 21 липня

 

ЗА ПОРЯДОК І БЕЗПЕКУ

 

 

 

 

 

 

 

 

В Одесі на масових заходах такого масштабу, як Суперкубок з футболу,

практикують чергування зведених ЗШР Червоного Хреста із сусідніх міст.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Так, наприклад, 2 травня на Куликовому полі чергував зведених ЗШР Червоного Хреста, в який ввійшли волонтери Одеси, Миколаєва і Чорноморська.

 

 

 

 

 

 

 

Нині схожа ситуація. Про неї повідомив ЗШР Миколаївської ОО ТЧХУ на своїй сторінці у соцмережі Facebook. Вони розмістили на ній один знімок, під яким дали підпис: «Суперкубок України з футболу в Одесі. До чергування готові»!

 

 

До цього додамо, понад 1 тисяча співробітників поліції і приватних охоронних фірм будуть нести сьогодні чергування під час матчу Суперкубка України з футболу.

 

 

 

 

 

 

 

Про це стало відомо ще 12 липня на прес-конференції, присвяченій грі

команд «Динамо» (Київ) і «Шахтар» (Донецьк). Так, виконавчий директор української Прем'єр-ліги Євген Дикий подякував на минулій зустрічі з журналістами керівництво міста та області за підтримку і взаємне співробітництво.

 

«Традицію не плануємо порушувати. Одеса добре нас зустрічає», - зазначив Дикий, нагадавши також, що слоганом матчу в нинішньому році стала фраза «Обери свій колір ».

 

Він пояснив, що таким чином всім бажаючим відвідати гру пропонується продемонструвати свою підтримку тієї чи іншої футбольної команди за допомогою кольору одягу (наприклад, фанати «Шахтаря» можуть надіти щось помаранчеве, а вболівальники «Динамо» - синє).

 

Призовий фонд чемпіонату складає 2 мільйони гривень, з яких 1 мільйон 250 тисяч гривень дістануться переможцеві, а решта - фіналісту.

 

Радник президента Прем'єр-ліги Ігор Подкопной додав, що з нагоди ювілейного поєдинку в Одесі відбудеться і ряд інших заходів.Так, з 17 липня по місту почне роз'їжджати спеціальний промо-автомобіль з діджеєм і переносними касами, де можна буде придбати квитки на футбол. На наступний день, 18 липня, біля пам'ятника Дюку на Приморському бульварі відкриється нова промо-зона - одеситів чекають розважальна спортивна програма та конкурси. Крім того, на тому ж місці 21 липня відбудеться трансляція матчу «Динамо» - «Шахтар», а вранці в цей же день в одеському парку Шевченка стартує пробіг на дистанцію в 2,5 кілометра.

 

В кінці найголовнішою української футбольної битви її організатори обіцяють городянам салют.

 

За словами заступника мера Одеси Павла Вугельман, в день Суперкубка роботу міського громадського транспорту подовжать до 2:00. Чиновник також повідомив, що Одеса очікує близько 35 тисяч гостей з інших міст України.

 

«Одеса живе футболом. Сподіваємося, завдяки таким заходам наш футбол буде розвиватися, і наша збірна гратиме на чемпіонатах світу », - заявив віце-мер.

 

Заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Сергій Колебошин додав, що 16 липня в область приїдуть понад 100 дітей з Донбасу - вони отримають безкоштовні квитки на матч.

 

Безпосередньо в день гри спеціальна охоронна структура буде проводити перевірку вболівальників на наявність можливих вибухонебезпечних речовин. В Прем'єр-лізі порекомендували відвідувачам взяти з собою документи, так як не виключені перевірки.

 

 

Фото – Миколаївської ОО ТЧХУ та www.timer-odessa.net

За джерелами:

http://timer-odessa.net/news/superkubok_2018_sledit_za_poryadkom_v_odesse_budut_bolee_tisyachi_pravoohraniteley_248.html

https://www.facebook.com/redcrossmykolaiv/photos/a.846665915455023.1073741831.551871514934466/1787196418068630/?type=3&theater

 

 

Переглядів: 388 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 10:40
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024