Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Липень » 22 » ТЧХУ під час Суперкубка з футболу 21 липня створив зведений ЗШР з добровольців Одеси, Миколаєва і Херсона.
19:17
ТЧХУ під час Суперкубка з футболу 21 липня створив зведений ЗШР з добровольців Одеси, Миколаєва і Херсона.

 

У  ГОРНИЛІ  ПОДІЙ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Нагадаємо, вчора, 21 липня, на стадіоні “Чорноморець”

в Одесі розіграли Суперкубок України з футболу.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На вулиці Маразліївській, біля парку Шевченка, де знаходиться стадіон, сталася масова бійка фанатів футбольних клубів “Шахтар” і “Динамо”. У масовому побоїщі брали участь близько 200 осіб.

 

Як повідомили в прес-службі управління поліції Одеської області, правоохоронці затримали шістьох учасників сутички. Крім того, стало відомо, що поліцейські також отримали тілесні ушкодження, затримуючи ультрас. Офіційно повідомляється як мінімум про двох постраждалих правоохоронців.

 

“Зараз вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Встановлюються обставини події і правовий статус кожного з його учасників”, – додали в поліції.

 

 

 

 

 

 

 

 

Як повідомляла раніше Politeka, “Шахтар” і “Динамо” на одеському стадіоні “Чорноморець” зустрілися в поєдинку за Суперкубок України 2018. У результаті переможцем матчу стала команда «киян», які змогли вирвати її з рахунком 0:1.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ця гра відкрила новий футбольний сезон. Традиційно Суперкубок був розіграний між переможцем і срібним призером чемпіонату України.

 

Нагадаємо, до початку гри букмекери схилялися до того, що нинішні чемпіони – команда “Шахтар” здобуде перемогу над київським “Динамо”. Ставки на такий результат гри приймалися з коефіцієнтом 2.25.У перемогу киян букмекери вірили набагато менше – тут коефіцієнт становив 3.0. Те, що матч буде зіграний внічию, шанси також були невеликі – коефіцієнт становив 3.54.

 

 

 

 

 

 

 

Зазначимо, що за порядком під час Суперкубку слідкували близько 1000 поліцейських, а тих ультрас, кому треба було після бійки терміново надавати медичну допомогу, із зони конфлікту вивозили працівники Одеської станції екстреної медичної допомоги. Таких бригад було створено декілька. Всі вони мали 21 липня багато роботи.

 

 

 

 

 

 

Допомагали лікарям під час матчу волонтери зведеного загону швидкого реагування Товариства Червоного Хреста України з Одеси, Миколаєва і з Херсона (прибули представники ЗШР «ВЛАД»).

 

 

 

 

 

 

 

Чергові займали свої "спостередні пункти" і зони обслуговування заздалегідь, ще до початку гри на стадіоні.

 

 

 

 

 

 

Волонтери охоче робили селфі з товаришами по чергуванню на такій знаменитій футбольній події, як Суперкубок в Одесі.

 

 

 

 

 

 

Стадіон ще був порожнім, сонце вже покотилося на захід і саме час був зазнимкуватися напередодні знаменної гри.

 

 

 

 

 

Перед матчем ніщо не віщувало про масову бійку і волонтери навіть не підозрювали як тут гаряче буде через якусь годину-другу.. Пізніше, коли почалася гра, вже було не до зйомок.

 

 

 

 

 

 

На другий день Вадим Сілін, учасник цих подій, пишучи звіт у соцмережі Facebook, зазначив: «Окремо велике спасибі в.о. голови Одеської ОО ТЧХУ Євгену Сергійовичу Жарікову за допомогу в організації чергування під час матчу, а також забезпечення нас транспортом і необхідними матеріалами».

 

 

Фото – Одеської ОО ТЧХУ, Національної поліції України та з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелами:

https://politeka.net/ua/news/incidents/684464-vletelo-dazhe-kopam-pojavilos-video-massovogo-poboishha-bolelshhikov-dinamo-i-shahtera/

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1902635416461196&set=pcb.1902635819794489&type=3&theater&ifg=1

 

 

Переглядів: 440 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 15:13
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024