Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Липень » 24 » Фотостіна найкращих спогадів: Таку послугу надає зараз Facebook своїм користувачам в Україні
08:22
Фотостіна найкращих спогадів: Таку послугу надає зараз Facebook своїм користувачам в Україні

 

ПОВЕРНЕННЯ У 2015 РІК

 

 

 

 

 

 

Так виглядає Фотостіна найкращих спогадів

у Вишгородській РО ТЧХУ, що на Київщині.

?

 

 

Три роки тому Вишгородська РО ТЧХУ була учасником Всеукраїнської благодійної акції «Добро людям». Уривок одного зі звітів про той захід пропонуємо вашій увазі:

 

 

 

 

 

 

«23 липня 2015 р. на базі медико-соціального центру Вишгородської районної організації Товариства Червоного Хреста України із 10:00 до 13:00 проходила медична акція «Добро людям».

 

 

 

 

 

 

Цей захід спільно організовано Міжнародним благодійним фондом «Сприяння розвитку медицини», БФ “Київська Русь» (Л.Іллєнко), БФ «Поліський оберіг» (В.Трошенко), районною червонохресною організацією за підтримки депутата Київської обласної ради Олександра Приходька та Вишгородської міської ради.
 

 

 

 

 

 

 

Співорганізатори і головні спонсори забезпечили паливо для перевезення необхідного, безкоштовними окулярами і тест-смужками для вимірювання рівня цукру в крові, консультації офтальмолога та дієтолога, вимірювання артеріального тиску та глюкози у крові. Хворі з ускладненнями зорових органів направлялися у поліклініку, де їх обстежувала лікар-офтальмолог Ніна Оспанова.
 

 

 

 

 

 

 

Цього дня, у медико-соціальному центрі безкоштовні медичні послуги отримали 168 осіб (хоча організатори розраховували на візит 100 осіб) – пенсіонери, інваліди, ветерани війни і праці, «чорнобильці», малозабезпечені, вимушені переселенці та родини воїнів, шо воювали у зоні збройного конфлікту на сході України.

 

 

 

 

 

 

Всі зазначали, що акція — дуже потрібна, дякували організаторам і працівникам медико-соціального центру Вишгородської районної організації Товариства Червоного Хреста України.Присутній на акції депутат Київоблради Олександр Приходько розповів про багаторічну співпрацю з районною організацією Товариства Червоного Хреста України, відзначив відмінну роботу цієї команди, організаторські таланти керівника та поділився планами на найближче майбутнє.

 

 

 

 

 

 

Так, наприклад, у районі вже незабаром мають з’явитися спеціальні медико-соціальні кімнати, де можна буде отримати фізіотерапевтичні процедури, зокрема — на масажному ліжку чи килимку, полікувати суглоби, поставити крапельницю чи зробити ін’єкції (за направленням лікаря).
 

 

 

 

 

 

«У Вишгородському районі має бути одна політика — в інтересах громади, — сказав Олександр Приходько. — Робити добро людям, дбати про здорове суспільство — було гаслом роботи Вишгородського міського голови Віктора Решетняка, з яким ми разом здійснили чимало корисних для міста і району проектів — і насамперед, у співпраці з такими громадськими організаціями, як Товариство Червоного Хреста України». До слова, Олександр Приходько прийшов не з порожніми руками. Окрім спонсорської допомоги на проведення Акції «Добро людям», депутат обласної ради подарував медико-соціальному центру РО ТЧХ 10 офісних стільців.
 

 

 

 

 

 

«До нас щодня звертаються до півсотні людей, і наш центр давно називають народним денним стаціонаром, — говорить голова Вишгородської районної організації Товариства Червоного хреста України Ірина Правдива. — Гадаємо, що подібні акції добре було б зробити і на підприємствах — тож запрошуємо керівників установ і організацій подбати про своїх працівників і взяти активну участь в організації».

 

А як виглядає Фотостіна ваших найпрекрасніших спогадів у соцмережі Facebook? Повідомляйте. Будемо публікувати. Ці фрагменти ляжуть у мозаїку добрих справ Червоного Хреста у рік 100-річчя ТЧХУ.

 

 

Фото – Вишгородської РО ТЧХУ

За джерелом:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=803868683044183&set=pcb.803869149710803&type=3&theater

 

Переглядів: 466 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 17:27
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024