Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Липень » 26 » Відомі львів’яни закликають земляків дотримуватися правил дорожнього руху
17:01
Відомі львів’яни закликають земляків дотримуватися правил дорожнього руху

 

ДОСТУКАТИСЬ ДО КОЖНОГО!

 

 

 

 

 

 

 

Департамент внутрішньої та інформаційної політики ЛОДА спільно з відомими львів’янами

відзняли відеоролики, у яких нагадують галичанам про важливість дотримання правил дорожнього руху.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Ми запросили відомих людей: лікарів, вчителів, спортсменів, блогерів, громадських і культурних діячів, щоб вони долучились до цієї інформаційної кампанії та закликали водіїв і пішоходів не порушувати правила дорожнього руху. Варто пам’ятати, що від наших дій залежить не лише власне життя, але й життя інших учасників дорожнього руху», - зазначила т.в.о. директора департаменту внутрішньої та інформаційної політики Ольга Березюк.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У межах інформаційної кампанії, мешканців області та гостей закликали пристібати паски безпеки, не вживати алкоголю, сідаючи за кермо, не робити селфі під час руху та ін.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У відеороликах закликатимуть дотримуватися правил безпеки громадська активістка Галина Янко, блогер Роман Голубовський, керівник інтернет-платформи «Варта 1» Ігор Зінкевич, начальник управління інвестиційної політики Львівської ОДА Роман Матис, головний редактор журналу Емілія Худа, маркетолог Всеволод Поліщук, учасник АТО та призер «Ігор Нескорених» Дмитро Сидорук, перший львів’янин, який підкорив Еверест Роман Городечний, співзасновник Галицької Ліги КВК Сергій Дзядик, головний лікар ОХМАДИТУ Мар’яна Возниця, т.в.о. директора департаменту внутрішньої та інформаційної політики Ольга Березюк, гурт «Лірвак» Олесь Коваль та Гордій Старух, соліст балету «Життя» Володимир Мазур, міс Львова Валерія Никифорець та ін.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ролики поширюватимуть на сторінці Львівської обласної державної адміністрації та у соціальних мережах.

 

Наш коментар:

 

Червоний Хрест раніше брав активну участь разом з ДАІ у пропаганді серед школярів необхідності дотримуватися правил дорожнього руху і вмінню надавати першу допомогу при надзвичайних ситуаціях. Ця традиція найкраще збереглася донині на Луганщині. Можливо тому, що Петро Костиря, котрий затверджений командиром ЗШР Червоного Хреста Луганщини, на основній роботі працює вчителем фізичної культури в одній із шкіл м. Лисичанська.

Певна робота проводиться, звичайно, й в інших регіонах, як ось наприклад на Харківщині, у м. Біла Церква на Київщині, у м. Звенигородці Черкаської області, але про їхню роботу знаємо менше, тому що заходів такого роду мало і про них скупо повідомляється у соцмережах та у ЗМІ. Та як би там не було, до проблеми доведеться повертатися всім, без винятку. Тому що хаос на автодорогах стає чим раз все більш нестерпним, а число жертв у ДТП досягло захмарних показників.

 

Фото – прес-служби ЛОДА

За джерелом:

http://loda.gov.ua/news?id=38015

 

Переглядів: 506 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 01:19
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024