Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Серпень » 3 » Діти Закарпаття та Луганщини повернулися з відпочинку в Угорщині
21:23
Діти Закарпаття та Луганщини повернулися з відпочинку в Угорщині

 

ОЗДОРОВЛЕННЯ - УСПІШНЕ

 

 

 

 

 

 

Діти Закарпаття та Луганщини повернулися

з XVIII Міжнародного табору дорожнього руху в Угорщині

 

 

Вісімнадцятий рік підряд діти із Закарпаття відвідують Угорщину та оздоровлюються під час відпочинку в Міжнародному таборі дорожнього руху в Ньїредьгазі. Вперше їм компанію склали діти з Луганської області.

З 24 до 31 липня двадцять дітей правоохоронців із Закарпаття та Луганської області з користю провели час в Міжнародному таборі дорожнього руху в Ньїредьгазі.

 

Українську делегацію очолив заступник начальника Головного управління Національної поліції в Закарпатській області Іван Пеняк. Зустріли юних мандрівників консул-керівник консульства України в Ніредьгазі Аркадій Гупало та начальник поліції Саболч-Сатмар-Березької області Йожеф Фаркаш.

 

Діти отримали можливість оздоровитися за кордоном за підтримки поліції Республіки Угорщина. Крім української делегації на відпочинок приїхали і представники з Румунії.

Відпочинок дітей в таборі розпочався з Дня правопорядку за участю поліції, рятувальників та Червоного Хреста. Всім продемонстрували показові виступи та розповіли про особливості правоохоронної системи Угорщини.

Після цього дітям провели заняття та розповіли про місцеві правила дорожнього руху, показали фільм про поводження пішоходів та велосипедистів на дорозі, розроблений Республіканським Центром по безпеці руху.

 

Після занять учасники табору склали відповідні тести. Застосувати отримані знання діти отримали змогу наступного дня, коли для них місцева автошкола організувала одиночне та командне змагання на велосипедах.

Крім навчання, діти займалися образотворчим мистецтвом, стріляли з лука, готували національні страви, займалися верховою їздою, купалися в басейні, відвідали зоопарк та пройшли квест зі спортивного орієнтування.

 

Діти з України також підготували відеопрезентацію, де показали головні визначні місця своєї країни.

Міжнародний табір дорожнього руху став хорошим досвідом для дітей. Вони не лише відпочили та пройшли цікаве інтерактивне навчання, але й завели багато нових друзів. На наступний рік знову планується такий візит дітей з України до Угорщини.
 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

https://transkarpatia.net/transcarpathia/social/100369-dti-zakarpattia-ta-luganschini-povernulisia-z-xviii-mzhnarodnogo-taboru-dorozhnogo-ruhu-v-ugorschin.html

 

Переглядів: 413 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 24.04.2024, 13:41
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024