Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Серпень » 4 » Американка з Львівщини презентувала для молоді модель ООН
10:24
Американка з Львівщини презентувала для молоді модель ООН

 

НОВА ДИПЛОМАТІЯ – В ДІЇ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 серпня у Львівському обласному молодіжному центрі американка

з Львівщини Анастасія Шибітов презентувала Модель ООН.

 

 

 

 

У своєму виступі Анастасія розповіла про те, що таке Модель ООН, ознайомила з перевагами реалізації програми Моделі ООН в освітніх установах.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«У мене є три причини чому я приїхала в Україну. Перша – це розповсюдити модель ООН в українських школах з підвищеною програмою англійської мови. Щоб учні та студенти мали можливість практикувати свою розмовну англійську мову. Друга – це встановити міжнародні стосунки між українськими та англійськими школами, які займаються моделлю ООН. Третя – це дати можливість українським учням, які будуть брати активну роль в моделі ООН, поїхати за кордон», - зазначила Анастасія Шибітов.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Спікер ознайомила молодь з тим як розпочати програму модель ООН у школі, можливість встановлення міжнародних зв'язків з її школою через програму та про способи розширення шкільної англійської програми в межах Моделі ООН.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Допомогти Анастасії приїхала Єлизавета Федоровська, співзасновниця ГО «Платформа Нової Дипломатії» та голова Молодіжної Консультативної Групи ООН в Україні з м. Київ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Єлизавета поділилася досвідом реалізації Моделі ООН в деяких українських містах і розповіла «що можна зробити вже сьогодні», адже ця програма – це чудова нагода відшліфувати власні ораторські навички, отримати досвід справжніх дебатів, приміряти на себе роль світових лідерів та краще зрозуміти як працює найбільша світова політична організація.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Зазначимо, що Анастасія Шибітов, учениця 11 класу в Saint Ignatius College Prep у Чикаго, Іллінойс, США приїхала до Львова, щоб розповісти про програму “Модель ООН” у багатьох школах міста Львова, познайомити підлітків з новими можливостями і відкриттями у житті.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Незважаючи на те, що Настя народилась у США, вона перш за все українка. Її батьки народились у Львові, але іммігрували до Сполучених Штатів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Завдяки такому елементу як моделювання та імітації діяльності ООН, на прикладі роботи різних органів організації, учасники у якості делегатів дізнаються про проблеми в різних регіонах світу та шляхи їх можливого вирішення завдяки механізмам ООН.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Організатори заходу - департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації, Платформа Нової Дипломатії, Львівський обласний молодіжний центр.

 

 

 

 

 

 

 

Фото – прес-служби ЛОДА

За джерелом:

http://loda.gov.ua/news?id=38251

 

Переглядів: 374 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 15:45
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024