Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Серпень » 4 » Мешканці прифронтової території на Луганщині чекають на допомогу
19:52
Мешканці прифронтової території на Луганщині чекають на допомогу

 

ВИЇЗНИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН

 

 

 

 

 

 

Заступник голови Луганської ОДА Юрій Клименко провів

виїзний прийом мешканців сіл Троїцьке та Новозванівка.

 

 

 

Прифронтове село Троїцьке Попаснянського району постійно потерпає від ворожих обстрілів, а за останні дні ще й від негоди. Тож насамперед обговорено проблеми безперебійного забезпечення Троїцького електроенергією та стабілізації електронапруги в мережі.

 

Юрій Клименко запевнив, що найближчим часом ті чотири вулиці, які й досі залишаються без електрики, в повній мірі отримають зазначену послугу.

 

Актуальним було й питання забезпечення місцевих жителів дровами та вугіллям. Голова Попаснянської РДА Сергій Шакун повідомив, що тривають перемовини з міжнародною громадською неурядовою благодійною організацією «АДРА» та представництвом Міжнародного Комітету Червоного Хреста для вирішення цієї ситуаці , повідомляє власний кореспондент газети «Голос України» Павло ВОРОНЦОВ.

 

 

 

 

 

 

Заступник голови Луганської ОДА Юрій Клименко на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук дав ширшу інформацію про цю зустріч: «Вирішення проблем людей, які виживають під майже щоденними обстрілами, для мене діло честі та особистий пріоритет. Саме тому, разом із головою Попаснянської райдержадміністрації Сергієм Шакуном та керівником військово-цивільної адміністрації сіл Троїцьке та Новозванівка Микитою Шевченком, розглянули низку питань, які найбільше турбують троїчан.

 

 

 

 

 

 

Розмова із мешканцями Троїцького видалась не простою. Адже, більш за все їх турбує проблема безперебійного забезпечення населеного пункту електроенергією та стабілізації електронапруги у мережі. Це питання постало після тижня негоди, яка вирувала по всій Луганській області. Тоді у селі вийшло з ладу два трансформатори і більше половини села опинилися без світла. Як з’ясувалось, чотири вулиці й досі залишаються без електрики. Попри складні відносини з ЛЕО, це питання буде вирішене першочергово. Аби попередити обриви електромереж, доручив місцевій владі розпочати обрізку аварійно небезпечних дерев.
 

 

 

 

 

 

Актуальним було й питання щодо забезпечення місцевих жителів твердопаливними матеріалами: дровами та вугіллям. Як запевнив голова Попаснянської райдержадміністрації Сергій Шакун, органами влади ведуться перемовини із міжнародною громадською неурядовою благодійною організацією «АДРА» та представництвом Міжнародного Комітету Червоного Хреста для вирішення цієї ситуації. Буду контролювати.
 

 

 

 

 

 

Також люди звернулись з проханням відновити щосуботній рейс автобусу за маршрутом «Троїцьке - Попасна».

 

 

 

 

 

 

Не менш важливими виявилися питання щодо належного забезпечення місцевих мешканців інформаційними комунікаціями: безперебійний мобільний зв'язок і розгалуження Інтернет-мережі. За підсумками прийому надав відповідні доручення».

 

 

Фото – зі сторінки Юрія Клименка у соцмережі Фейсбук

За джерелами:

http://www.golos.com.ua/article/305966

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=700146853671984&set=pcb.700147043671965&type=3&theater

 

 

 

Переглядів: 388 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.04.2024, 04:56
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024