Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Серпень » 10 » Бувальщина: Танцює весь світ - мережу захопив небезпечний кікі-челендж (ВІДЕО)
12:55
Бувальщина: Танцює весь світ - мережу захопив небезпечний кікі-челендж (ВІДЕО)

НЕ ТАНЕЦЬ, А СПРАВЖІ ЧАРИ...

 

 

 

 

 

 

Під пісню "In my feelings" репера Дрейка всі

танцюють, вийшовши з автівки під час їзди.

 

 

 

Знайти такі відео можна за хештегами в Інстаграмі #DotheShiggy, #InMyFeelings, #InMyFeelingsChallenge та #KekeChallenge.

 

Їде авто, починається приспів, танцівник виходить, трясе сідницями під зізнання співака Дрейка у почуттях до Кікі – а інша людина знімає все це на відео з автівки!

 

А почалося все із жарту. 30 червня блогер-комік Шиггі опублікував відео, у якому він танцює під пісню Дрейка, із підписом "Настрій: Кікі, ти мене любиш?" та хештегом #DotheShiggy (Роби, як Шиггі).

 

На відео афроамериканець танцював, показуючи руками серця та присідаючи. Танцював блогер поблизу дороги, телефон поставив на свою автівку, а музику увімкнув на магнітофоні. Під час танцю поблизу проїхало інше авто, а позаду була заправка.

 

Виклик прийняли співачка Сіара, репер Джонатан Сміт, актор Вілл Сміт, діджей Діпло та багато інших відомих людей. Кожен хотів перетанцювати Шиггі. До прикладу, Вілл Сміт танцював на мосту, Джонатан Сміт – у компанії друзів, а Сіара – в Африці, де вийшла з автівки з гарним видом на море та гори.

 

Пісня вже набрала майже 120 мільйонів переглядів на YouTube. Причому кліпу на неї ще не зняли! За даними Білборду, за тиждень віл моменту запуску челенджу про нього опублікували більше 2 мільйонів твітів. У флешмобі беруть участь всі: від професійних танцюристів, артистів та зірок до тварин, які вистрибують з авто і танцюють на задніх лапах. Тепер популярні рухи виконує навіть репер Дрейк. На одному з концертів він виконав танцювальні елементи із челенджу.

 

Цей рух поширюється і в Україні. Після приєднання до флешмобу відомих людей, все більше українців вирішують потрясти сідницями під пісню відомого репера.

 

Однак для багатьох така витівка закінчується невдало. До прикладу, в Тунісі під час танцю в дівчини вкрали сумку, іншу збила зустрічна автівка, хтось впав в річку, а в когось авто поїхало без водія. Таких випадів – тисячі! Поліція зі всього світу закликає не долучатися до небезпечного флешмобу, а якщо і закортить танцювати, то не на дорозі під час руху.

 

Зачинатель флешмобу Шиггі ж каже, що не мав на меті пов’язувати танцювальний челендж із автівками. "Вам не потрібно танцювати біля авто під час руху і взагалі прив’язуватися до автівки. Робіть це будь-де. І бережіть себе, діти!" – просить комік.

 

 

 

 

 


Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://expres.ua/digest/2018/08/10/304589-tancyuye-svit-merezhu-zahopyv-nebezpechnyy-kiki-chelendzh


 

 

Переглядів: 757 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 15:49
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 3
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024