Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Серпень » 13 » У Львові 13 серпня відбулося відкриття XVІ Всеукраїнських змагань юних рятувальників «Школа безпеки»
21:56
У Львові 13 серпня відбулося відкриття XVІ Всеукраїнських змагань юних рятувальників «Школа безпеки»

 

УРОЧИСТЕ ВІДКРИТТЯ

 

 

 

 

 

 

 Сьогодні у Львові відбулося урочисте відкриття

XVІ Всеукраїнських змагань юних рятувальників «Школа безпеки» 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Як ми уже повідомляли, на базі Львівського державного університету безпеки життєдіяльності 13-18 серпня будуть проходити XVІ Всеукраїнські змагання юних рятувальників «Школа безпеки».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Це вже шістнадцяті за ліком змагання, куратором і натхненником яких виступає ДСНС, Міністерство осіти та їх постійний партнер - Товариство Червоного Хреста України.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Урочиста частина розпочалася за традицією - з виконання гімну України. Всі юні рятівники стали "струнко", а військові взяли "під козирьок" . Цивільні просто співали, поклавши руку на серце.

 

 

 

 

 

 

З нагоди відкриття змагань до пам'ятника пожежникам, що загинули на ліквідації катастрофи на ЧАЕС у 1986 р., було покладено квіти.

 

 

 

 

 

Цю почесну церемонію виконали минулорічні чемпіони – Катерина Ємець, учениця 11 класу з смт. Білики Полтавської області та Денис Кравчук, учень 8 класу з м. Почаїв Тернопільської області.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У змаганнях братимуть участь близько 200 дітей та молоді віком від 10 до 18 років з 18 регіонів України, зокрема, команди - переможниці та призери міжнародних зльотів, всеукраїнських, обласних, міських та районних зборів-змагань «Школа безпеки», учасники гуртків юних рятувальників.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

З вітальним словом до учасників змагань звернувся в.о.ректора Львівського державного університету безпеки життєдіяльності Мирослав Коваль, котрий побажав кожній команді гарних успіхів і вагомих медалей та призів привезти з собою додому.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Керівник Всеукраїнського громадського дитячого руху «Школа безпеки» Алла Негрієнко, звертаючись до присутніх, підкреслила, що ці змагання – це підсумок роботи у минулому навчальному році регіональних відділень їх Руху з юнацтвом своїх теренів і перемога нехай дістанеться тим, хто найбільш ретельно працював у попередній період.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Перший заступник начальника ГУ ДСНС у Львівській області, полковник Іван Дідух також привітав учасників змагань. Він побажав їм перемог, а тим хто закінчить у наступному році школу подумати над тим, що досить бути юним рятувальником, а треба приєднуватися до когорти своїх наставників і вливатися у лави їх відомства.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Старшим суддею змагань розділу «Перша допомога» призначено тренера з цього профілю ЗШР Червоного Хреста Луганщини Петра Костирю (на знімку – крайній зліва). До своїх обов'язків він приступить 15 серпня, коли за планом настане після 15.00 черга цього виду змагань.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Завершилася урочиста частина показовими виступами переможців минулих років.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Побажаймо ж успіхів кожній команді! Нехай переможе - сильніший!

 

 

 

 

Фото – автора

Ірина Апостолюк,

голова Личаківської РО м. Львова ТЧХУ

 

 

 

 

Переглядів: 432 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.04.2024, 02:22
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024