Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Серпень » 15 » Парти, одяг і медикаменти: Вінниця отримала гуманітарну допомогу з Нідерландів (ВІДЕО)
16:55
Парти, одяг і медикаменти: Вінниця отримала гуманітарну допомогу з Нідерландів (ВІДЕО)

ПІДТРИМКА З ГОЛАНДІЇ

 

 

 

 

 

 

 

До Вінниці з Нідерландів прибула 21 тонна гуманітарного вантажу, який

розподілять між школами-інтернатами та медичними закладами області.

 

 

 

 

 

 

 

 

Батути, трампліни, гімнастичні мати, бігові доріжки, меблі та медикаменти у Вінницю передали жителі міста Апельдорн. Як повідомляє «UA:Вінниця», більшу частину вантажу склали майже 200 комплектів парт, які віддали Піщанській загальноосвітній школі для дітей з порушенням слуху.

 

 

 

 

 

 

Олена Ацеховська, директор навчального закладу, зазначила, що тепер меблями буде забезпечено усіх учнів молодших класів. Крім того школа отримала ще й нове спортивне спорядження – гімнастичні лави для кабінету ритміки, які допоможуть розвивати вестибулярний апарат учнів з вадами слуху.

 

 

 

 

 

 

Також відомо, що необхідні речі вже забрали притулки та школи-інтернати Немирова, Гайсина, Тульчина, Козятина та Вінниці. До кінця тижня допомогу отримають ще у Брацлаві та Мурованих Курилівцях. А до лікарень області відправлять 16 функціональних ліжок з матрацами та тумбочками.

 

 

 

 

 

 

 

У повідомленні йдеться, що крім меблів та спортивного спорядження, гуманітарний вантаж містить медичні засоби, дитячі іграшки і одяг, більшу частину якого мають роздати переселенцям.

 

Автор - Катерина Дядюк

 

Довідково:

 

Вінницька обласна організація Товариства Червоного Хреста України розпочала видачу гуманітарної допомоги, отриману від організації WHOE (http://www.whoe.nl/), м. Апелдорн, Нідерланди.

 

Вантаж загальною вагою близько 21 тон надійшов наприкінці березня 2018 року. Після успішного визнання вантажу гуманітарним 25 липня, він був розмитнений та підготовлений до передачі отримувачам.

 

Головні отримувачі допомоги – школи-інтернати, заклади охорони здоров’я, внутрішньо переміщені особи (ВПО), соціально вразливі верстви населення. До переліку вантажу входять шкільні меблі, спортивний інвентар, функціональні ліжка та засоби медичного призначення.

 

Вантаж був розподілений серед 8 навчальних закладів (шкіл-інтернатів та дитячих будинків) та 5 лікувальних закладів Вінницької області. Наразі допомогу отримали вже 4 навчальних заклади.

 

Другим етапом запланований розподіл вантажу серед районних організацій Товариства Вінницької області та громадської організації ВПО «Спільна справа» для передачі одягу та взуття внутрішньо переміщеним особам та іншим соціально вразливим верствам населення.

На подібну допомогу Вінницька обласна організація Товариства Червоного Хреста України очікує і в жовтні

 

 

Фото – скрін-шот з відео

За джерелами:

https://vezha.vn.ua/party-odyag-i-medykamenty-vinnytsya-otrymala-gumanitarnu-dopomogu-z-niderlandiv-video/

http://redcross.org.ua/2018/08/%d0%bd%d0%b0-%d0%b2%d1%96%d0%bd%d0%bd%d0%b8%d1%87%d1%87%d0%b8%d0%bd%d1%96-%d1%80%d0%be%d0%b7%d0%bf%d0%be%d1%87%d0%b0%d1%82%d0%be-%d0%b2%d0%b8%d0%b4%d0%b0%d1%87%d1%83-%d0%b3%d1%83%d0%bc%d0%b0%d0%bd/

 

Переглядів: 449 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 10:27
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024