Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Серпень » 17 » У Таїланді закоханим заборонили обійматися і цілуватися
19:19
У Таїланді закоханим заборонили обійматися і цілуватися

 

СУВОРА ЮНІСТЬ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Влада Таїланду затвердили нову редакцію "Правил поведінки учнів",

представлену на розгляд уряду Міністерством освіти країни.
 

 

 

Нововведення виключають будь-які публічні прояви прихильності молодих людей, повідомляє Інтернет - версія газети Nation.
 

Нововведення в "Правилах" накладають заборони на проведення зборів, які потенційно ведуть до порушень громадського порядку та спокою громадян, а також на "недоречні прояви прихильності і непристойної поведінки в громадських місцях і в приватній обстановці".
 

 

Як зазначає газета, заборона на зібрання спрямована насамперед проти масових бійок учнів, а заборона на "недоречні прояви прихильності" означає заборону поцілунків і обіймів, причому не тільки в публічних місцях.
 

Коментуючи нові правила, директор Державного бюро у справах учнів, скаутського руху і молодіжного руху Червоного Хреста Таїланду Варат Приаксакуннан заявив, що "поцілунок в щоку особи протилежної статі і обійми з нею при зустрічі представляють собою недоречні і непристойні прояви".


За його словами, особливо строгий контроль за дотриманням "Правил" буде необхідний під час святкування дня Святого Валентина.


Традиційна тайська мораль забороняє публічні прояви прихильності і ніжності: торкатися один до одного на публіці можуть собі дозволити хіба що подружні пари, а закохані можуть тільки триматися за руки.


Нові "Правила" вступлять в силу відразу після публікації в Royal Government Gazette, спеціальному виданні, в якому публікуються всі нові укази Таїланду.
 

 

Також в Таїланді діє закон проти тютюнопаління. Він стосується не тільки громадян країни, але й іноземних туристів. Якщо ж вони курці і не покидають своєї звички і під час подорожі Таїландом, їм загрожує в'язниця або штраф.


Нагадаємо, в Таїланді звільнили нещодавно 12 хлопчиків із заблокованої печери. Це була дитяча футбольна команда. З нею у печері був й їхній тренер. Вони провели під землею 17 днів. Рятувальну операцію проводили 90 професійних драйверів, один з яких загинув. Після порятунку підлітки постриглися у ченці.

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

https://2day.kh.ua/v-tailande-vlyublennym-zapretili-obnimatsya-i-tselovatsya/

 

Переглядів: 433 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 08:43
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024