Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Серпень » 17 » У Львові завершилися XVІ Всеукраїнські збори - змагання юних рятувальників «Школа безпеки»
21:30
У Львові завершилися XVІ Всеукраїнські збори - змагання юних рятувальників «Школа безпеки»

 

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ!
 

 

 

 

 

 

 

Сьогодні відбулося закриття збору-змагання

юних рятувальників «Школа безпеки» у Львові.

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Завершальний день змагань юних рятувальників розпочався із збору по тривозі, який продовжив Зведені польові навчання спільно із рятувальниками ГУ ДСНС України у Львівській області.

 

Даний вид змагань проходив у форматі гри, де за легендою учасникам потрібно було розподілитись по різних командах, швидко визначити обов`язки між тими, хто до цього боровся у командах - суперницях, обрати капітана групи і діяти як одне ціле.

 

Завданнями новоствореної команди були: відпрацювання усіх набутих навиків, які вони освоїли під час попередніх днів збору-змагань, ознайомитись з сучасною аварійно-рятувальною технікою, уміти злагоджено працювати саме у новоствореній команді та виконувати пошуково - рятувальні роботи у різних надзвичайних ситуаціях.


«Для мене, як для новачка команди «Тивер» ці змагання стали надзвичайно пізнавальними та цікавими. Дякую всім організаторам та з нетерпінням чекаю нових зборів - змагань», - ділиться своїми враженнями 14-річна Аня Новосад.

 

У другій половині дня відбулось урочисте закриття XVI Всеукраїнського збору - змагання юних рятувальників «Школа безпеки».

 

У запеклій боротьбі за загальнокомандними результатами першість у молодшій категорії виборола команда «Екстрим» Миколаївської області, друге місце посіла команда «Вартові» з м. Почаєва Тернопільської області, а за ними у турнірній таблиці розташувалась команда «Хортиця» Запорізької області.


У старшій віковій категорії кубок першості завоювала команда «Тивер» Волинської області, срібло здобула команда «Запорізька Січ» із Запорізької області та почесне третє місце посіла команда «Скеля» Тернопільської області.


Слід зазначити, що змагання відбулись у плідній співпраці з ВГДР «Школа безпеки», Львівським державним університету безпеки життєдіяльності, Головним управлінням ДСНС України у Львівській області.

 

Вони стали можливими за всебічного сприяння Державної служби з надзвичайних ситуацій України, Міністерства освіти і науки України, комітету ВР України з питань сім`ї, молодіжної політики, спорту та туризму, Товариства Червоного Хреста України та фінансової підтримки Міністерства молоді та спорту України.
 

Змагання проходили у дружній атмосфері, яка сприяла підвищенню рівня знань та практичної підготовки дітей і молоді до дій у надзвичайній ситуації, популяризації здорового та безпечного способу життя.


Оргкомітет та учасники збору - змагань висловлюють щиру вдячність усім партнерам та тим, хто сприяв та підтримував участь команд у зборі-змаганнях «Школа безпеки» у Львові.

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

https://www.facebook.com/ldubgd/photos/pcb.2161834557191759/2161834033858478/?type=3&theater

 

Переглядів: 703 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 16.04.2024, 07:26
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024